Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DSL-3782

Zobraziť katalóg
D-Link DSL-3782
5 1 hodnotení
VDSL2 modem - Wi-Fi dvojpásmový AC1200 VDSL modem/router 4FE Port VDS (Annex B) / ADSL(Annex A) Modem Router
Kód:  NNdlB Produktové číslo:  DSL-3782/E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DSL-3782

D-Link DSL-3782 je kombináciou výkonného WiFi routra a modemu ADSL2 + / VDSL2. Poskytuje všetky funkcie, ktoré potrebujete na vytvorenie bezpečného a rýchleho pripojenia k internetu aj vašich zariadení v naprieč domácnosťou. Ponúka najmodernejšie bezdrôtové technológie Wi-Fi, ochranu firewallom, riadenie prevádzky QoS a s VDSL pripojením poskytuje rýchlosť sťahovania z internetu až 100 Mbps.

Kľúčové vlastnosti routra s modemom D-Link DSL-3782

  • Router so vstavaným modemom VDSL2 / ADSL2 +
  • Dvojpásmové WiFi (867 Mbps na 5 GHz + 300 Mbps na 2,4 GHz)
  • Najnovší 802.11ac + spätná kompatibilita 802.11n / g / b
  • 4 Fast Ethernet porty pre zariadenia bez WiFi
  • USB pre zdieľanie médií
  • Dvojité aktívne firewally SPI a NAT pre online nakupovanie a bankovníctvo

Dve WiFi pásma s rozhraním 802.11ac

Súčasná dvojpásmová prevádzka (2.4 a 5 GHz) obsahuje aj najnovší štandard WiFi 802.11ac. Tým router D-Link DSL-3782 prináša budúcnosť bezdrôtového pripojenia. S celkovou šírkou pásma 1,2 Gbps zaistí streamovanie HD videa a internetové hovory bez prerušenia, a to aj pri surfovaní po internete z každého kúta vášho domova. Porty Fast Ethernet potom pripájajú vysokou rýchlosťou 4 zariadenia bez WiFi.

D-Link DSL-3782 nahradí funkcie NAS

D-Link DSL-3782 je vybavený portom USB, takže môžete pripojiť pamäťové zariadenie USB a okamžite zdieľať súbory v domácej sieti . Môžete zobrazovať svoje fotografie v televízore, zatiaľ čo niekto iný počúva hudbu na domácom kine a ďalší pozerá film na počítači.

Jednoduché nastavenie so sprievodcom

Uvedenie do pravádzky D-Link DSL-3782 zvládne každy. Prostredníctvom webového prehliadača sa jednoducho prihláste do konfiguračného prostredia, kde budete postupovať niekoľkými jednoduchými krokmi . Zabezpečenie WiFi tiež zvládnete stlačením tlačidla WPS (WiFi Protected Setup). Stlačte príslušné tlačidlá WPS na každom zariadení a okamžite vytvorte zabezpečené pripojenie k novému zariadeniu.

 

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Rozhranie

Ochrana
Firewall Hotovo!
NAT funkcie
UPnP Hotovo!

Typ

Typ
VDSL Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dostal sa mi uz druhy router dsl-3785 od d-linku kupeny na alze do ruk... a nedokazem ho pripojit na dsl linku od slovak telekomu.. Zda sa mi ako by vobec nedetekoval pripojeny kabel... Prvy bol vrateny s tym ze sa asi jedna o vadny kus.. ale pri druhom to iste... Skusane v dvoch roznych lokalitach... malo by ist o standardne pripojenie..

Dobry den, je tento modem kompatibilni s pevnym internetem od O2 ? Dekuji

Diskusia a poradňa k D-Link DSL-3782
Príslušenstvo pre D-Link DSL-3782 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DSL-3782. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DSL-3782. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DSL-3782. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DSL-3782.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií