Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

De'Longhi DEX16

Zobraziť katalóg
De'Longhi DEX16
3,0 2 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – 210W, nádržka na vodu 2.1l, odvlhčovacia kapacita 16l/24h, funkcia proti zamrznutiu, funkcia sušenia oblečenia, prevádzková teplota 2–30°C
Kód:  DLOV002 Produktové číslo:  0148716230 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi DEX16

Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX16

Vyberte si kvalitný odvlhčovač vzduchu a dýchajte zdravý a čistý vzduch. Oceníte ho tiež ako prevenciu pred šírením baktérií, roztočov, vznikom plesní a zahmlených okien. Moderný odvlhčovač od popredného výrobcu De'Longhi vám ponúkne praktické funkcie, vysokú odvlhčovaciu kapacitu aj elegantný vzhľad v bielo-modrom vyhotovení.

Praktické vybavenie modernej domácnosti

Odvlhčovač dokáže efektívne odstrániť nielen vlhkosť, ale vysuší aj vaše oblečenie a prispeje k čistému a dýchateľnému prostrediu. Využijete ho predovšetkým v uzavretých priestoroch, ako sú spálne, obývacie izby, kúpeľne, pivnice, sklady a i.

Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX16

Systém proti zamrznutiu, extrémne nízka hladina hluku, priestranná zberná nádoba

Moderný spotrebič ponúka výkon 210 wattov a za jediný deň zvládne odvlhčiť až 12 litrov. Disponuje priestrannou transparentnou a vyberateľnou nádobkou na kondenzát s objemom 2,1 litrov. Využívať ho môžete nepretržite pri okolitej teplote v rozmedzí od 2 až do 30 °C. Poteší vás aj extrémne nízka hlučnosť chodu, iba 37 dB. Vďaka tomu sa budete môcť nerušene venovať akýmkoľvek činnostiam v miestnosti. Jednou z hlavných výhod je automatický systém proti zamrznutiu, ktorý zaručí dlhodobý chod a životnosť spotrebiča.

Umývateľný filter, funkcia sušenia bielizne a ďalšie skvelé vybavenie

Odvlhčovač vyniká kompaktným vyhotovením a veľmi ľahko sa prenáša vďaka praktickej rukoväti. Vďaka modernému dizajnu dokonale zapadne do každého interiéru. Samozrejmosťou je aj protiprachový filter, ktorý sa dá v prípade zanesenia jednoducho vybrať a umyť. Využiť môžete tiež praktickú funkciu vysúšania bielizne, ktorá výrazne urýchli dobu schnutia práve vypraného oblečenia.


Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX16

Hlavné vlastnosti De'Longhi DEX16

  • Zvládne odvlhčiť až 12 litrov za 24 hodín.
  • Extrémne nízka hlučnosť prevádzky, len 37 dB (A).
  • Priestranná a vyberateľná nádoba na kondenzát s objemom 2,1 litrov.
  • Automatický systém proti zamrznutiu.
  • Praktická funkcia sušenia oblečenia.

Doplňujúce informácie:

Rozmery (š × h × v):
50,2 × 33,4 × 22 cm

Hmotnosť:
9 kg

Kapacita nádržky:
2,1 l

Napätie:
220 – 240 V

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Objem nádoby
2,1 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!
Funkcie
Anti-Freeze Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Objem nádoby
2,1 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Anti-Freeze Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De'Longhi DEX16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi DEX16. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi DEX 16. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi DEX 16. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi DEX16.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií