Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DEEBOT T9

Zobraziť katalóg
DEEBOT T9
Robotický vysávač – s mopom, na zvieracie chlpy, na vodu, na mokré čistenie a na suché čistenie, doba prevádzky 175min, doba nabíjania 6.5h, hlučnosť 67dB(A), objem nádoby na prach 0.42l, automatické dobíjanie, funkcia proti zamotaniu káblov, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, ovládanie cez aplikáciu, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážky do výšky 2 cm, čistenie pomocou programov, spôsob navigácie VSLAM, BLDC motor, high Efficiency filter, mikrofilter, HEPA filter a penový filter
Kód:  DEERV663 Produktové číslo:  DEEBOT T9 Stránky výrobcu

DEEBOT T9

Pokiaľ už vás nebaví neustále vysávanie nečistôt vrátane chlpov vašich zvieracích miláčikov, ktoré nikdy nemajú konca, potom spozornite. Vďaka tomu, že žijeme v modernej dobe, si aj vy môžete užiť perfektne čistý domov bez námahy, ak si zaobstaráte tento robotický vysávač DEEBOT T9. Ide o robota, ktorý disponuje nielen funkciou vysávania, ale aj umývania - o vaše podlahy bude kompletne postarané, či už ide o koberce, laminát, PVC, parkety alebo dlaždice. S technológiou TrueMapping si presne nastavíte kadiaľ má alebo nemá robotický vysávač DEEBOT T9 jazdiť a navyše vám domov úžasne prevonia.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača DEEBOT T9

  • Inteligentný robotický vysávač v bielom dizajnovom vyhotovení
  • Dvojnásobný sací výkon oproti predchádzajúcim modelom
  • DEEBOT T9 efektívne kombinuje zametanie, vysávanie a umývanie
  • O perfektne umytú podlahu sa postará OZMO Pro 2.0 technológia
  • Pomocou mobilnej aplikácie sa vám otvárajú pokročilé možnosti nastavenia
  • Vstavaný osviežovač vzduchu - možnosť voľby z 3 vôní
  • Laserové senzory dToF pre dokonale presné mapovanie okolia
  • Technológia TrueMapping 2.0 a TrueDetect 3D 2.0 pre zostavenie mapy čistenia počas niekoľkých sekúnd
  • Funkcia Virtual Boundary s ktorou môžete robotu nastaviť virtuálne hranice, ktorým sa má vyhýbať
  • Prachová nádoba 420 ml a 180 ml zásobník na vodu zaistí efektívne vyčistenie priestorov
  • Výkonná funkcia Max+ zvýši sací výkon a vyčistí z kobercov aj zašlý prach
  • Batéria zabezpečí prevádzku robota až na 175 minút na jediné nabitie a v prípade, že nestihne všetko upratať, sám sa príde nabiť a potom pokračuje v práci tam, kde skončil
  • Robotický vysávač DEEBOT T9 sa dobíja približne 6,5 hodiny
  • Papierové vrecko na prach s kapacitou 2,5 l sa odporúča meniť raz počas 30 dní
  • Možno dokúpiť stanicu na automatické vyprázdňovanie

Od škvŕn až po zvieraciu srsť, robotický vysávač DEEBOT T9 spoľahlivo vyčistí všetko, čo treba

Robotický vysávač T9 zametá, vysáva aj umýva naraz

Robotický vysávač DEEBOT T9 v bielom vyhotovení vám ponúkne kombinovanú funkciu zametania, vysávania a umývania zároveň. Váš domov sa bude lesknúť čistotou už po jednom cykle na jediné nabitie robota DEEBOT T9, vďaka dokonale vyváženému systému prachovej nádoby s objemom 420 ml a zásobníku na vodu s objemom 180 ml. O vaše podlahy bude kompletne postarané, či už ide o koberce, laminát, PVC, parkety alebo dlaždice.

Umývanie podlahy s OZMO technológiou

Jednoduché a pritom efektívne umývanie s bielym robotom DEEBOT T9 zaistí technológia OZMO PRO 2.0. Stačí len doplniť vodu a všetko ostatné už necháte na robotickom vysávači. O neustály prísun vody sa stará elektronicky ovládané vodné čerpadlo robotického vysávača DEEBOT T9. V aplikácii si nastavíte jednu zo štyroch úrovní vlhkosti podľa typu vašich podláh. Nemusíte sa báť, že by vám robot namočil koberec, automaticky ho rozpozná a zareaguje vynechaním vody a zvýšením sania.

Maximálna efektivita upratovania vďaka systematickej trase automatického vysávača DEEBOT T9

S inovatívnym automatickým vysávačom DEEBOT T9 sa nemusíte báť žiadnych vynechaných miest, ktoré by zostali nevyčistené. Robot sa totiž dokáže pohybovať v efektívnom vzorci postupného prejdenia celej miestnosti tam a späť, takže zaistí dôkladné a systematické upratovanie. Batéria zabezpečí prevádzku robota až na 175 minút na jediné nabitie a v prípade, že nestihne všetko upratať, sám sa príde nabiť a potom pokračuje v práci tam, kde skončil.

Vstavaný osviežovač vzduchu pre úžasný pocit sviežosti

Ak radi čistotu aj cítite, tak na 100 % oceníte vstavaný osviežovač vzduchu v robote DEEBOT T9. Robotický vysávač za sebou zanecháva dlhotrvajúcu sviežosť - na výber sú dokonca tri rôzne vône. V prípade, že túto funkciu využívať nechcete, úplne bez námahy ju jednoducho vypnete.


Laserové senzory dToF

Robot DEEBOT T9 dostal do výbavy detekčné laserové senzory dToF, ktoré využívajú dokonca aj lietadlá a alebo rakety. Snímanie priestoru je rýchlejšie a presnejšie a upratovanie to pomôže lepšie rozplánovať. Túto technológiu ocenia najmä majitelia väčších domov.

Zmapujte svoj domov s robotickým vysávačom DEEBOT T9

Robotický vysávač T9 nasníma niekoľko máp a ihneď, ako deteguje, na ktorej mape sa nachádza, prispôsobí podľa toho svoje upratovanie v prípade, že si nenastavíte sami v aplikácii, ktoré miestnosti práve chcete čistiť. Pre naplánovanie najvhodnejšej trasy na upratovanie môžete ľahko prepínať medzi 2D a 3D náhľadmi. S aplikáciou Ecovacs využijete potenciál robotického vysávača DEEBOT T9 na maximum. Otvoria sa vám možnosti plánovania času upratovania tak, ako sa vám to bude hodiť, sledovanie aktuálneho stavu či vyberanie vhodného režimu upratovania na diaľku, cez svoje mobilné zariadenie. S robotom DEEBOT T9 vás žiadna námaha nečaká, len si dosýta užívate moderné technológie automatizovaných domácich prác.


Utierka na mopovanie až na 5 použití

Robot DEEBOT T9 využíva jednorazové utierky na mopovanie. Používané utierky sú z veľmi kvalitného mikrovlákna, ktoré dobre zadržiava kvapalinu a nerobí za sebou šmuhy. Použitie je úplne jednoduché - nasadíte, necháte robota 5× umyť a potom vymeníte.

Jednorazové prachové vrecká

Prachové vrecká na jedno použitie, ktoré sa používajú u robota DEEBOT T9 sú vyrobené z prírodného materiálu, bez vplyvu na životné prostredie. Jednoduchá výmena je priaznivým bonusom. Trojvrstvový filter, ktorý je vo vrecku umiestnený, odfiltruje až 99 % prachových častíc a alergénov do zrnitosti 2,5 mikrometrov.



Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor nabíjania, Indikátor plného koša, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter, Mikrofilter, HEPA filter, Penový filter Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
67 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,36 cm Hotovo!
Šírka
35,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DEEBOT T9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DEEBOT T9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DEEBOT T9 Saugroboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DEEBOT T9.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií