PET AlzaBoxy Q1

Dell Alienware 15

Zobraziť katalóg
Dell Alienware 15
Herný notebook – Intel CPU, 15.6" LED IPS 3840×2160, RAM 32GB, NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB, SSD 512GB + HDD 1TB 7200 otáčok, WiFi, Bluetooth, webkamera, Windows 10
Kód:  CES1a004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Alienware 15

Dobývanie herného neba bez kompromisov

Od pradávna bol poriadny herný počítač vždy doménou klasickej ohromnej ??skrine, ktorá sa sa len s ťažkosťami dala prenášať. To však už pred rokmi zmenila spoločnosť Dell a jej odnož Alienware. Konečne sa podarilo do relatívne tenkého tela notebooku vtesnať tie najlepšie procesory a najvýkonnejšie dostupné grafické čipy. Na veľtrhu CES 2015 došlo k predstaveniu inovovanej verzie a už podľa prvých ohlasov sa máme na čo tešiť.

Celé telo notebooku je zložené z prémiových materiálov, aby dochádzalo k ideálnemu chladeniu vnútorných častí. Meď, hliník a uhlíkové vlákna tvoria veľmi dobrú základňu pre dlhodobú spoľahlivú prevádzku. Prvé očakávané konfigurácie budú obsahovať procesory aj radu Intel Core i7, ktoré v kombinácii s NVIDIA GeForce GTX970M vynesú výpočtový výkon do nebeských výšin. Samozrejmosťou je dostatok operačnej pamäte, integrácia klasického ale aj SSD disku. Všetku parádu si užijete prostredníctvom 15,6" displeja s Full HD alebo Ultra HD rozlíšením.

Pre tie najväčších nadšencov je prichystané aj zaujímavé príslušenstvo na dokúpenie v podobe Alienware Graphics Amplifier. Tento špeciálny externý box totiž pojme akúkoľvek desktopovú grafickú kartu. S notebookom sa prepojí špeciálnym káblom a hneď po reštarte využívate výkon aj grafické výstupy z tohto monštra. Celkom pekné riešenie pre pravidelných cestovateľov, ktorí napríklad doma využijú plný výkon externej grafickej karty (napríklad pre hranie na viacerých monitoroch), ale inde si vystačia s mobilným grafickým čipom od AMD alebo NVIDIA.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Mohl bych se zeptat kdy se přibližně začne prodávat Dell Alienware 15. Děkuji

Diskusia a poradňa k Dell Alienware 15
Príslušenstvo pre Dell Alienware 15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware 15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Alienware 15.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií