AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Denon AH-C621R White

Zobraziť katalóg
Denon AH-C621R White
Slúchadlá – do uší, frekvenčný rozsah 6 – 40000Hz, impedancia 16 Ohmov, citlivosť 104dB, 1.5mm meniče, max. výkon 250mW, váha 6,6g, 4 veľkosti výmenných náušníkov, Denon Acoustic Optimizer, Radial Cascade Damper, Denon Audio App, mikrofón, biele
Kód:  JD204m11 Produktové číslo:  AH-C 621RW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Denon AH-C621R White

Zháňate kvalitné slúchadlá do uší s mikrofónom? Potom by ste nemali prehliadnuť Denon AH-621R biele. Vďaka kvalitnej technológii reproduktorov, používajúce 11,5 mm meniče uložené v obale zo živice a liatiny, poskytujú silné basy a čistý zvuk. Slúchadlá disponujú tiež mikrofónom a na kábli umiestneným ovládačom, pomocou ktorého môžete, ak vlastníte iPhone, ovládať niektoré funkcie hudobného prehrávača alebo prijímať hovory. Slúchadlá vám budú dobrým spoločníkom na cestách. Kombinácia ergonomického dizajnu a špeciálnych náušníkov Comply TX400 z pamäťovej peny dokonale izoluje vonkajší ruch. Súčasťou balenia sú aj štyri páry obyčajných náušníkov a základné príslušenstvo.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Denon AH-621R White

  • Vysoko kvalitné meniče
  • Veľký frekvenčný rozsah slúchadiel Denon
  • Izolácia vonkajšieho ruchu
  • Mikrofón s tlačidlovým ovládačom
  • Tlmenie otrasov kábla
  • Nastavenie vlastností slúchadiel pomocou aplikácie

Exkluzívna Denon audio technológia

Slúchadlá sú vhodné aj na počúvanie hudby počas chôdze. Disponujú totiž radiálnym viacstupňovým tlmičom, ktorý slúži na tlmenie zvukov generovaných utieraním kábla o hruď. Slúchadlá Denon dosahujú nízke skreslenie a vyrovnanú dynamiku pomocou technológie Denon Acoustic Optimiser, ktorá vyrovnáva tlak vzduchu pred a za meničom. Aplikácia Denon Audio dostupná ako pre Android, tak iPhone, umožňuje prispôsobenie slúchadiel vaším potrebám vďaka možnosti nastavenia rozšírených vlastností.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den - dá se dokoupit penový nástavec? Jaksi se po 1 měsící roztrhli a už "nepotlačují hluk" až tak. Silikonové nádstavce nemám rád. Při životnosti 1 měsíc bych jich potřeboval aspoň 10.

Diskusia a poradňa k Denon AH-C621R White
Príslušenstvo pre Denon AH-C621R White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AH-C621R White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denon AH-C621R weiß.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií