DENON DCD-800NE Silver Premium

Zobraziť katalóg
DENON DCD-800NE Silver Premium
5 2 hodnotení
CD prehrávač – podpora CD/CD-R/RW, MP3, WMA, USB vstup, Master Clock, režim Pure Direct, diaľkové ovládanie, strieborný
Kód:  DEN101b Produktové číslo:  DCD-800NE Silver Premium Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON DCD-800NE Silver Premium

Vypočujte si svoje obľúbené CD v špičkovo reprodukovanom podaní moderného prehrávača DENON v striebornej farbe. Podporuje médiá CD/CD-R RW rovnako ako formáty MP3, WMA a má tiež vstup pre USB flash disk. Denon DCD-800N kombinuje spracovanie zvuku pokročilou technológiou Advanced AL32 Processing Plus a inovovanou štruktúrou vnútorných obvodov. Vďaka tomu sú nahrávky reprodukované oveľa presnejšie a vernejšie svojmu originálu.

Prednosti strieborného CD prehrávača Denon DCD-800N Premium

  • Prehráva CD a hudbu z USB vstupu
  • Vysokokvalitný audio signál pre zosilňovač
  • Prepracovaný dizajn digitálnych obvodov
  • Pokročilý časovač Master Clock
  • Vysoko presný D/A prevodník
  • Spracovanie zvuku Advanced AL32 Processing Plus
  • CD prehrávač Denon sa dodáva s diaľkovým ovládačom v súprave

Počúvajte hudbu vo vysokom rozlíšení s Denon DCD-800N

Strieborný CD prehrávač Denon DCD-800N generuje vysokokvalitný audio signál, ktorého hlasitosť môžete pomocou zosilňovača ešte zosilniť, bez toho aby došlo k stratám na kvalite zvuku. Jeho USB port je stvorený pre prehranie hudby vo vysokom rozlíšení až do PCM192/24 a DSD 2,8 MHz/5,6 MHz.

Poctivo vyladený hardvér je základ

Vďaka využitiu anti vibračného dizajnu sú minimalizované negatívne zvukové vplyvy a výsledná kvalita zvuku tak spĺňa vysoké štandardy. Ťažký napájací transformátor je preto umiestnený v spodnej časti šasi prístroja, tesne nad izoláciou, aby jeho vibrácie neovplyvňovali výstupný zvukový signál. V prehrávači sú digitálne obvody navrhnuté tak, aby bola cesta signálu čo najkratšia. Prepracovaný časovač DAC Master clock je umiestnený priamo pri D/A prevodníku a potláča tak jeho jitter efekt. Má vynikajúce uplatnenie aj pre viacnásobné vzorkovacie frekvencie od 44,1 kHz do 192 kHz a dokonca až pre DCD 5,6 MHz.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON DCD-800NE Silver Premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DCD-800NE Silver Premium.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií