DERMACOL ACNEclear 2021

Zobraziť katalóg
DERMACOL ACNEclear 2021
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: maska, umývací gél, krém - 5,05 €/100 ml
Kód:  KSDS1412 Produktové číslo:  8595003121996 Stránky výrobcu

DERMACOL ACNEclear 2021

Darčeková súprava kozmetiky predstavuje dokonalý darček pre každého, kto rieši problémy s problematickou a mastnou pleťou so sklonom k akné. Súprava obsahuje tri skvele sa doplňujúce prípravky z radu DERMACOL ACNEclear. Okrem masky v nej nájdete umývací gél a krém na minimalizáciu pórov. Produkty ACNEclear 2021 spájajú účinné zložky, ktoré sú charakteristické pre celý rad. Účinnosť kozmetiky DERMACOL ACNEclear zaručuje aktívna látka Zincidone regulujúca tvorbu kožného mazu a kyselina salicylová, ktorá má antiseptické, exfoliačné a zjemňujúce účinky. Olej z austrálskeho čajovníka potom dotiahne všetko do zdarného konca.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy DERMACOL ACNEclear 2021

  • Darčeková súprava s kozmetikou na starostlivosť o problematickú pleť so sklonom k akné
  • Súpravu tvorí maska, umývací gél a krém na sťahovanie pórov
  • Účinnosť kozmetiky DERMACOL ACNEclear zaručuje aktívna látka Zincidone regulujúca tvorbu kožného mazu
  • ACNEclear mask pre mastnú, zmiešanú a aknóznu pleť ponúka špeciálnu ílovú zložku a zmes bylinných výťažkov
  • Hydratačný gélový krém DERMACOL ACNEclear Antibacterial Face Gel prináša pokožke okamžité upokojenie, dokonalú hydratáciu, komfort a mierne chladivú úľavu
  • Krém na minimalizáciu akné s obsahom Vitamínu E, B3, Alantoínu, Panthenolu a BIO arganového oleja redukuje a zlepšuje vzhľad kožných pórov
  • Súprava DERMACOL ACNEclear 2021 je skvelým darčekom pre každého, kto rieši problémy s problematickou, mastnou pleťou so sklonom k akné

Maska DERMACOL s čistiacimi a hojivými účinkami

ACNEclear mask na mastnú, zmiešanú a aknóznu pleť ponúka špeciálnu ílovú zložku a zmes bylinných výťažkov,, ktoré príjemne ochladzujú pokožku, upokojujú podráždenie a sťahujú póry. Vďaka zložke Zincidone maska od DERMACOLu reguluje tvorbu prebytočného kožného mazu. Jednoducho naneste na tvár a dekolt, nechajte pôsobiť 10 – 15 minút a odstráňte vlhkým tvárovým obrúskom. Opakujte po týždni. Vaša pokožka bude čistá, bez nežiaduceho lesku a hlboko vyvážená už po štyroch týždňoch pravidelného používania. Masku z radu ACNEclear 2021 môžete tiež lokálne aplikovať len na vyrážky pre čistenie, hojivé účinky a sťahovanie pórov.

Dosiahnite krásnu a hebkú pleť s gélovým krémom Dermacol ACNEclear

Hydratačný gélový krém DERMACOL ACNEclear Antibacterial Face Gél je určený na problematickú pleť so sklonom k akné, ktorú zahalí do blahodarnej dennej i nočnej starostlivosti. Jeho použitie prináša pokožke okamžité upokojenie, dokonalú hydratáciu, komfort a mierne chladivú úľavu. Špeciálne nemastné zloženie prípravku žiadnym spôsobom nezaťažuje pokožku ani neupcháva póry. Prídavok oleja z austrálskeho čajovníka a Zincidone má antiseptické a dezinfekčné účinky, pleť je tak perfektne vyčistená a vyživená. Výsledkom pravidelného používania gél-krému je jemná, vláčna a zdravá pleť, vďaka ktorej sa budete cítiť ako znovuzrodení!

ACNEclear pore minimizer redukuje a zlepšuje vzhľad kožných pórov

Rad kozmetických prípravkov na problematickú pleť z darčekovej súpravy DERMACOL Acneclear 2021 uzatvára gélový krém na zmiešanú a mastnú pleť s výraznými pórmi, či akné. Krém na minimalizáciu akné s obsahom Vitamínu E, B3, Alantoínu, Panthenolu a BIO arganového oleja ACNEclear pore minimizer účinne redukuje tvorbu kožného mazu, zlepšuje vzhľad problematickej pleti, redukuje a zlepšuje vzhľad kožných pórov. Ľahká gélová textúra pleť nezaťažuje a prípravok sa dobre vstrebáva.Ráno a večer naneste na očistenú pleť tváre a dekoltu, ako sérum pod krém, alebo samostatne. Pri pravidelnom používaní zredukuje ACNEclear pore minimizer až štvrtinu vyrážok.

Zloženie ACNEclear mask:
Aqua, Kaolin, Bentonit, Glycerin, Polysorbate 20, Zinc Pca, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Avena Sativa Kernel Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Allantoin, Propylene Glycol, Alumina, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparab.

Zloženie ACNEclear Antibacterial Face Gel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Acrylates copolymer, Sodium PEG-7 olive oil carboxylate, Triethanolamine, Panthenol, Cocamidopropyl betaine, Zinc PCA, Melaleuca alternifolia leaf oil, Olive oil PEG-7 esters, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium chloride, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Citric acid, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Diazolidinyl urea, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Limonene, Parfum.

Zloženie ACNEclear pore minimizer:
Aqua, Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Hydrogenated Olive Oil, Propanediol, Glycerin, Isoamyl Laurate, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol denat., Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Betaine Anhydrous, Allantoin, Panthenol, Iris Florentina Root Extract, Zinc Sulfate, Retinyl Palmitate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Enantia Chlorantha Bark Extract, Oleanolic Acid, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Oleate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Objem
216 ml Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Pleťová maska, Pleťový gél, Pleťový krém Hotovo!

Objem

Objem
216 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Pleťová maska, Pleťový gél, Pleťový krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL ACNEclear 2021 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL ACNEclear 2021. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL ACNEclear 2021.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií