AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená

Zobraziť katalóg
Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 1600 W, ionizácia, studený vzduch a rýchle nahriatie, počet rýchlostí 3, počet teplôt 4, difuzér, puzdro, koncentrátor a smerová dýza, dĺžka prívodného kábla 2.7 m, farba modrá
Kód:  DYSFV567 Produktové číslo:  DS-372417-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená Predaj skončil

Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená

Úžasne výkonný fén

Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená opatrený príkonom 1600 W je neprekonateľným pomocníkom na šetrné a dokonalé vytvorenie skvelého účesu s kvalitnou ionizáciou zároveň. Dopraje vám výber z 4 nastavenia dostupných teplotných polôh a súčasne aj 3 navolenia prúdenia vzduchu. Perfektné zafixovanie krásneho účesu a na prvý pohľad šetrnejšiu starostlivosť o vaše vlasy v spojení s týmto fénom na vlasy ponúka nastavenie režimu fúkania studeného vzduchu. Navyše aj ionizácia vlasov dodáva negatívne nabité ióny, čo eliminujú statickú elektrinu vo vlasoch a navracajú vlasom patričnú hydratáciu, krásny lesk a objem.

Základné funkcie sušiča na vlasy Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená

  • 4 možnosti nastavenia teploty
  • 3 možnosti navolenia výkonu
  • Studený vzduch na zafixovanie účesu
  • Difuzér pre prirodzený objem
  • Ionizátor vlasov eliminuje statickú elektrinu a dodáva lesk
  • V balení je tiež: Difuzér, Puzdro, Koncentrátor a Smerová dýza
  • Hodnota príkonu: 1600 W

Fén s difuzérom Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená

Veľkorysý objem a vzhľad vlasov vyčarujete so šikovným difuzérom, ktorý navyše tiež perfektne dokáže vytvoriť prirodzené kučery vo vlasoch. Sušič na vlasy Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená disponuje aj úzkym koncentrátorom vzduchu pre najpresnejší výsledok pri práci s okrúhlou kefou. Súčasťou príslušenstva je tiež cestovné puzdro, ktoré ľahko zvládne ochrániť celý fén najmä na cestách, ale tiež len pri prenose na bežné miesto.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je prosím Vás súčasťou balenia aj "Nástavec proti polétavým vlasům" ? Uvádzate len 4 typy príslušenstva pritom na oficiálnych stránkach je až 8 a to nasledovných: Nástavec proti polétavým vlasům, Nový nástavec na jemné sušení, Difuzér, Stylingový koncentrátor, Hřeben se širokými zuby, Kartáč, Hřeben s širokými zuby, Úložný box Môžete mi prosím presne ujasniť, ktoré príslušenstvo dodávate? alebo sú to teda len tie 4? Ďakujem, S pozdravom MK

Diskusia a poradňa k Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená
Príslušenstvo pre Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/medená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic HD07 pruská modrá/měděná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 Preußisch Blau/Kupfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 Preußisch Blau/Kupfer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Supersonic HD07 poroszkék/réz.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií