AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

E-Blue Auroza EHS950 FPS čierna

Zobraziť katalóg
E-Blue Auroza EHS950 FPS čierna
Herné slúchadlá – ovládanie hlasitosti na kábli, USB, modré podsvietenie
Kód:  EBLUE15z1 Produktové číslo:  EHS950BKAA-IU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Auroza EHS950 FPS čierna Predaj skončil

E-Blue Auroza EHS950 FPS čierna

Túžite sa naplno ponoriť do počítačovej hry, aby ste sa cítili, ako keď tam naozaj ste? K tomu vám pomôžu herné slúchadlá v čiernej farbe E-Blue Auroza EHS950 FPS. Slúchadlá využívajú Surround Sound Systém 7.1, ktorý vás pomocou priestorového zvuku vtiahne do hry, vďaka nemu budete jasne počuť každý detail. Vibračný efekt zážitok ešte posilní. Pri každom väčšom výbuchu v hre slúchadlá zavibrujú. Samozrejmosťou je redukcia okolitého hluku a mikrofón, ktorý je zabudovaný priamo v slúchadlách, takže nikde neprekáža. Kábel je vyrobený z extra odolného materiálu a zaisťuje čistý prenos zvuku.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel E-Blue Auroza EHS950 FPS

  • Slúchadlá disponujú priestorovým zvukom
  • Vibračný efekt
  • Veľmi pohodlná čelenka
  • Vysoká kvalita zvuku
  • Slúchadlá E-Blue disponujú neviditeľným mikrofónom
  • Jednoduché ovládanie hlasitosti a ďalších funkcií

Užite si ničím nerušený zážitok

Slúchadlá nielen dobre hrajú, ale sú aj pohodlné a dobre vyzerajú. Náušníky disponujú modrým podsvietením, ktoré môžete vypnúť na ovládači umiestnenom na kábli. Na kábli je tiež umiestnený ovládač hlasitosti a vypínač mikrofónu. Čelenka je vyrobená z extrémne mäkkého materiálu, takže môžete bez problémov hrať dlhé hodiny. S konštrukciou slúchadiel je čelenka spojená pomocou oceľových laniek, teda sa slúchadlá len tak neochodia.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre E-Blue Auroza EHS950 FPS čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Auroza EHS950 FPS černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Headsets E-Blue Auroza EHS950 FPS schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Headsets E-Blue Auroza EHS950 FPS schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Auroza EHS950 FPS fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií