PET AP+ plus nový vizuál

ECG OV 124

Zobraziť katalóg
ECG OV 124
4,7 11 hodnotení
Osobná váha do 150kg, rozlíšenie 100g, meranie telesného tuku, vody a svalovej hmoty, výpočet odporúčanej dennej dávky kalórií, pamäť pre 12 osôb, bezpečnostné tvrdené sklo 6mm, ultraslim dizajn, extra veľký LCD displej, indikácia preťaženia a slabej batérie, 1x 3 V lítiová batérie (súčasťou balenia)
Kód:  EAZ1031n Produktové číslo:  341310444958 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG OV 124

Osobná váha ECG OV 124 s nosnosťou 150 kg a presnosťou váženia 100 g vás zaujme svojim ultratenkým elegantným dizajnom čierno-striebornej farby s odolným bezpečnostným tvrdeným sklom s hrúbkou 6 mm. Jej veľkou prednosťou je, že okrem presného určenia hmotnosti dokáže zmerať tiež podiel telesných tukov, svalovej hmoty a telesnej vody.Vie vypočítať odporúčanú dennú dávku kalórií, vďaka čomu sa staneskvelým pomocníkom pre každého, kto dbá na zdravý životný štýl, sleduje svoju kondíciu alebo sa snaží schudnúť.

Hlavné prednosti

  • ultraslim dizajn
  • tvrdené bezpečnostné sklo
  • meranie telesného tuku, vody a svalovej hmoty
  • výpočet odporúčanej dennej dávky kalórií
  • pamäť až pre 12 osôb
  • extra veľký LCD displej
  • funkcia automatického vynulovania a vypnutia

Skvelé funkcie a vybavenie

Váha disponuje pamäťou pre namerané údaje až pre 12 používateľov. Ľahko čitateľný extra veľký LCD displej vás v priebehu niekoľkých sekúnd zoznámi s výsledkami merania. Ďalšou skveloufunkciou, ktoráuľahčujepoužívanie váhy,je funkcia automatického vynulovania a automatického zapnutia. Funkcia automatického vypnutia šetrí batériu a predlžuje ich životnosť. Napájanie váhy je zabezpečené pomocou lítiovej 3 V batérie, ktorá je súčasťou balenia.

Rozmery:
302 x 17 x 302 mm

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!
Typ batérie
CR2032 Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
CR2032 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky diagnostické váhy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECG OV 124 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG OV 124. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-OV 124. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-OV 124. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG OV 124.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií