Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ecovacs DR98

Zobraziť katalóg
Ecovacs DR98
Robotický vysávač – ovládanie pomocou smartfónu, dokovateľná nádrž na vodu, samovyprázdňovacia stanica, bezdrôtový ručný vysávač
Kód:  ECODR988 Produktové číslo:  DR98 Stránky výrobcu

Ecovacs DR98

Robotický vysávač Ecovacs Deebot R 98 vám bude robiť spoločníka pri každodennom upratovaní. Neťahajte za sebou vysávač s otravným káblom a prejdite na vyššiu úroveň komfortu. DR 98 pracuje samostatne a výsledky sú úplne fantastické, takže môžete ísť do práce či na výlet a keď sa vrátite domov, bude na vás čakať uprataný dom. To ale nie je všetko! Tento šikovník vie nielen precízne poupratovať, ale dokonca sa po naplnení nádoby dokáže v dokovacej stanici aj sám vyprázdniť. Preto je súčasťou súpravy aj bezdrôtový ručný vysávač s príslušenstvom, s ktorým sa dostanete aj na miesta, kde automat jednoducho nemôže.

Kľúčové vlastnosti vysávača Ecovacs DR98

  • Robotický vysávač za skvelú cenu
  • Zametá, vysáva, mopuje a suší
  • Vhodný na tvrdé podlahy a koberce s nízkym vláknom
  • Päťstupňový systém čistenia
  • Nová Smart Navi technológia skenuje okolie
  • Protikolízne senzory
  • Automatické nabíjanie v dokovacej stanici
  • Ovládanie pomocou inteligentného zariadenia

Vysávač, ktorému prekážky nerobia problém

Tento robotický vysávač je skonštruovaný tak, aby zvládol prevádzku po celom dome bez akýchkoľvek obmedzení. Dokáže ľahko prechádzať prechodové lišty aj prahy a jeho malá výška umožňuje prevádzku aj pod nižším nábytkom, kde ste sa kedysi len ťažko dostávali hubicou vysávača.

Ďalšou špecialitkou je niekoľkostupňový systém upratovania, kedy vysávač nielen zametá, ale zvláda aj vysávanie, mopovanie a sušenie. Odnímateľná nádržka na vodu udržuje handru z mikrovlákna neustále vlhkú a to počas celej doby umývania.

Inteligentné ovládanie robotického vysávača Ecovacs

Deebot R98 disponuje patentovanou technológiou Smart Navi, ktorá má na starosti mapovanie a skenovanie vášho obydlia a následne si tak dokáže naplánovať najefektívnejšiu cestu upratovania. Pomocou aplikácie v smartfóne potom možno sledovať všetky úkony a všetko si pekne plánovať, aj keď práve nie ste doma. Výhodou je taktiež možnosť tvorby virtuálnej hranice podľa vlastného uváženia, kde bude zariadenie upratovať.

Dve bočné kefy robotického vysávača zaisťujú maximálnu efektivitu upratovania okolo múrov a v rohoch. Ďalej je vybavený skvelým detekčným systémom, vďaka ktorému rozpozná prekážku bez toho, aby do nej vopred narazil. Samozrejme si môžete vybrať z niekoľkých režimov čistenia, kde okrem plne automatickej prevádzky figuruje napríklad čistenie vami vybraných miest.

Vysávač je vybavený kvalitnou batériou, ktorá ho udrží v prevádzke až na dobu 90 minút a jej nabíjanie na plnú kapacitu trvá 3 – 4 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
6 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Automatické vysypanie, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
6 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Automatické vysypanie, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
69,5 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
10,2 cm Hotovo!
Šírka
35,4 cm Hotovo!
Hĺbka
35,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,49 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vysavač jsem zakoupil ale není u něho český návod k obsluze. Je jej možné aspoň stáhnout někde z netu? Diky

Diskusia a poradňa k Ecovacs DR98
Príslušenstvo pre Ecovacs DR98 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DR98. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs DR98 Staubsaugerroboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs DR98.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií