Ecovacs O930

Zobraziť katalóg
Ecovacs O930
4,7 3 hodnotení
Robotický vysávač – s technológiou OZMO, Smart Navi, ovládanie pomocou smartfónu, identifikácia kobercov
Kód:  ECOOO930 Produktové číslo:  O930 Stránky výrobcu

Ecovacs O930

Inteligentné a maximálne efektívne upratovanie domácnosti 

Robotický vysávač Ecovacs DEEBOT OZMO 930 s revolučnou mopovou technológiou OZMO podlahové povrchy nielen vysáva ale zároveň aj vytiera. Vďaka špeciálnym senzorom rozpozná povrch, na ktorom sa práve nachádza a automaticky tomu prispôsobí režim upratovania. Systém Smart Navi 3.0 umožní pokročilú navigáciu a presné naplánovanie upratovania na dosiahnutie najvyššej efektivity a dokonalej čistoty. Na inteligentné upratovanie môžete robota spárovať s vaším mobilným telefónom a pomocou mobilnej aplikácie ECOVACS ľahko naplánovať časový rozvrh upratovania alebo nastaviť prioritu čistenia vybraných oblastí. 


Pokročilý navigačný systém 

Pokročilý navigačný systém Smart Navi 3.0 zaistí spoľahlivé skenovanie priestoru pomocou laseru, vďaka čomu vytvára efektívnu trasu upratovania, ktorá sa prispôsobí na mieru priestoru a zaistí jeho najefektívnejšie čistenie. Táto technológia tiež umožňuje vytvoriť virtuálne hranice, vďaka čomu sa vyhne citlivým oblastiam, kde majú vaše deti uložené hračky alebo domáci maznáčikovia misku s vodou. 

Skenovanie priestoru

Vytvorí vizuálnu mapu priestoru 

Pred začatím upratovania OZMO 930 vytvorí vizuálnu mapu priestoru a usporiada upratovacie úlohy tak, aby sa dosiahli čo najlepšie výsledky. 

Plánovanie trasy

Naplánuje trasu upratovania 

Po zmapovaní priestoru robot automaticky naplánuje trasu upratovania aby bola čo najefektívnejšia a aby boli dôkladne vyčistené všetky oblasti. 

Virtuálne hranice

Virtuálne hranice 

Pomocou virtuálnych stien ľahko vymedzíte oblasť upratovania a zamedzíte pohybu vysávača do zakázaných zón. Robot sa bude pohybovať len vo vymedzenom priestore. 

Režim čistenia oblasti

Režim čistenia oblasti 

V tomto režime môžete vymedziť oblasti zmapovaného priestoru a priradiť im vysokú prioritu, takže ich robot bude upratovať častejšie. 


Automatická identifikácia koberca 

V prípade, že senzory identifikujú umiestnenie vysávača na koberci, sací výkon robota sa automaticky zvýši aby sa dosiahlo výkonné hĺbkové vysávanie. Ak sa zariadenie nachádza v režime čistenia mopom, automaticky sa vyhne kobercom a mopom čistí iba plochy vhodné na tento typ čistenia. 

Mopovací systém 

Robot je vybavený inteligentným elektronickým vodným čerpadlom, ktoré zabraňuje vzniku netesností. Súprava snímačov zaisťuje, že režim vákuového mopu je aktívny len pri použití na tvrdých podlahách. Elektronicky kontrolovaná nádržka na vodu s objemom 300 ml udržuje čistiaci návlek primerane vlhký počas celej doby upratovania. 

Jednoduchá manipulácia 

Na jednoduchú manipuláciu je robotický vysávač DEEBOT vybavený štíhlou rukoväťou. Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom sa prístroj ľahko prenáša, čo oceníte najmä pri upratovaní viacpodlažného domu. 

Automatické dobíjanie 

Pokiaľ dôjde počas upratovania k vybitiu akumulátora, robot sa automaticky vráti do nabíjacieho doku, kde sa batéria dobije a robot následne dokončí začaté upratovanie. Na jedno dobitie je zabezpečených až 110 minút prevádzky vysávača. 

Bezpečnostné senzory na bezproblémové upratovanie 

Na úplne bezpečnú prevádzku je robotický vysávač vybavený bezpečnostnými senzormi, ktoré zabraňujú jeho pádu zo schodov alebo kolízií s prekážkami. Samozrejmosťou je účinný filtračný systém vďaka ktorému sú z podláh a kobercov dôkladne odstránené mikročastice spôsobujúce alergie a astmu. Určite oceníte aj jednoduché ovládanie s funkciou automatického štartu stlačením jediného tlačidla. 


Flexibilné použitie

Flexibilné použitie 

Metódu vysávania možno nastaviť podľa vašich individuálnych požiadaviek. Sací prívod je ideálny na odstránenie vlasov a chlpov bez rizika ich namotania na kefu. Na dosiahnutie väčšieho zdvihu a hĺbkového čistenia, najmä na kobercoch, môžete využiť rotačnú kefu. 

3 upratovacie režimy

3 režimy upratovania 

Robotický vysávač ponúka 3 čistiace režimy vďaka ktorým môžete upratovanie prispôsobiť na mieru vašim požiadavkám. K dispozícii je automatický režim na celkové upratovanie miestnosti, režim bodového čistenia a režim na hĺbkové čistenie kobercov. 

Plánovač upratovania

Naplánujte si upratovanie dopredu 

OZMO 930 umožňuje nastaviť pravidelný plán upratovania, čím vám ušetrí veľa času. Stačí pomocou mobilnej aplikácie nastaviť časový rozvrh a o všetko ostatné sa už robotický vysávač postará sám. 

Mobilná aplikácia

Inteligentná mobilná aplikácia 

Mobilná aplikácia ECOVACS umožní ľahko naplánovať upratovanie, zvoliť režim vysávania, monitorovať celkový priebeh upratovania a dokonca skontrolovať aktuálny stav zariadenia. Aplikáciu s vaším smartfónom spárujete pomocou bezdrôtového WiFi rozhrania. 


 Obsah balenia 

  • 1× robot DEEBOT OZMO 930 
  • 1× nádobka na vodu 
  • 2× umývateľná mikrovláknová utierka 
  • 4× bočné štetce 
  • 2× vysoko účinný filter 
  • 1× manuál 
  • 1× čistiaci nástroj 
  • 1× dokovacia stanica 


Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
6 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Doba nabíjania
4 h Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
6 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35,4 cm Hotovo!
Výška
10,2 cm Hotovo!
Hĺbka
35,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,9 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dodrý den kdy bude zboží skladem???

Dobrý deň, pýtam sa opäť : aký je sací výkon ?

Dobry den. Aky je vykon motora a aka je sacia sila? Kedy bol tento produkt vyrobeny?

Pěkný den. Co znamená možnost vrátit přístroj do 60 dnů - mohu ho tu dobu používat? díky

Diskusia a poradňa k Ecovacs O930
Príslušenstvo pre Ecovacs O930 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS O930. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs DEEBOT OZMO 930. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs O930.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií