Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Electrolux ESF 7520 ROW

Zobraziť katalóg
Electrolux ESF 7520 ROW
Umývačka riadu 13 súprav riadu, A++/A/A, hlučnosť 47 dB, 6 programov, 4 teploty, FuzzyLogic, Multitab, TimeManager, odložený štart 1-24 hod., 85 x 59,6x 61 cm, biela
Kód:  FAM2302e2 Produktové číslo:  ESF7520ROW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ESF 7520 ROW

 

Modernými funkciami vybavená voľne stojaca umývačka má kapacitu 13 súprav riadu a ponúka 6 umývacích programov a 4 teploty. Ide o extrémne úsporný model, patrí totiž do energetickej triedy A++ a ročne spotrebuje iba 262 kWh energie. Umývačka využíva inteligentný systém Fuzzy Logic a časovač a vyrobená je v klasickej bielej variante.

Kapacita pre 13 riadov

Horný kôš umožňuje výškové nastavenie tak, aby ste dovnútra mohli skladať aj veľké neforemné hrnce. Výhodou je, že sa to dá urobiť, aj keď je v ňom naskladaný riad. Horný košík je vybavený skladacími držiakmi pohárov a skladacími poličkami pre šálky. Dolný kôš obsahuje 2 rozložiteľné tanierové poličky.

Senzorová technológia

Na umývanie si možno zvoliť celkom zo 6 programov. Napríklad inteligentný program AutoFlex 45-70 °C je založený na systéme Fuzzy Logic využívajúcim senzory na detekciu množstva a úrovne zašpinenia riadu. Na základe toho je upravovaná spotreba aj teplota vody, čo je efektívne z hľadiska účinnosti aj spotreby. Ďalej umývačka obsahuje veľmi účinný Intenzívny 70 °C, Rýchly Plus 60 °C alebo program šetrný ku sklu. Eco 50 °C je tiež veľmi efektívny, avšak pracuje s ohľadom na čo najvyššiu úsporu energie a vody.

TimeManager

K programom si možno aktivovať aj ďalšie voľby, napríklad odložené umývanie až o 24 hodín. Funkcia Multitab slúži pri použití viac tabliet v jednom, umývačka si s tabletou lepšie poradí a dôkladne ju rozpustí. Ponáhľate a potrebujete, aby umývanie bolo hotové čo najskôr? V tom prípade využite časovač s názvom TimeManager, ktorý skráti vybraný umývací program až o 50 %! Umývačka dokonca, vďaka funkcii Moje obľúbené, umožňuje uložiť si často používané nastavenia a potom ich jednoducho aktivovať.


Doplňujúce informácie:

Umývacie programy:
AutoFlex 45-70 °C
Eco 50 °C
Intenzívny 70 °C
Rýchly plus 60 °C
Starostlivosť o sklo 45 °C
Opláchnutie a čakanie

Indikácia funkcií:
Oneskorený štart 1-24 h, leštidlo, soľ, fáza umývania, TimeManager, Moje obľúbené, Multitab, vybraný program, fáza sušenia

Horný kôš:
2 skladacie drôtené držiaky pre poháre, skladacie poličky na šálky

Dolný kôš:
2 rozložiteľné tanierové poličky

Priemerná spotreba:
Voda 1 cyklus / rok: 10,2 / 2860 l
Energie 1 cyklus / rok: 0,932 / 262 kWh

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
61 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ESF 7520 ROW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ESF 7520 ROW.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií