Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ERATO APOLLO7s strieborné

Zobraziť katalóg
ERATO APOLLO7s strieborné
Bezdrôtové slúchadlá - s mikrofónom, váha 2× 4g, dokovacia stanica 300mAh, výdrž 4h, 3D surround, certifikácia IPX5, BT 4.1, podpora aptX/AAC/SBC
Kód:  ERAa004 Produktové číslo:  AEAP7SSL10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ERATO APOLLO7s strieborné

Ak hľadáte špičkovo znejúce a čo najlepšie prenosné slúchadlá, tak ste ich práve našli. ERATO APOLLO7s sú bezdrôtové slúchadlá vo veľmi minimalistickom, striebornom vyhotovení, aby mohli byť stále po ruke pri používaní s telefónom, tabletom alebo notebookom. Pripájajú sa cez Bluetooth, ale okrem handsfree profilu podporujú aj prenášanie hudby vo vysokej kvalite pomocou kodeku AAC, SBC alebo aptX. Vďaka tomu zužitkujú vynikajúce zvukové parametre v plnom prejave, ktorý nie je postihnutý stratami pri prenose.

Kľúčové vlastnosti strieborných Bluetooth slúchadiel ERATO APOLLO7s

  • Extra prenosné slúchadlá (2× 4 g)
  • Odolné proti striekajúcej vode alebo potu (povlak nanesený nanotechnológiou)
  • Ovládacie tlačidlá (príjem hovorov, hlasitosť, výber skladby)
  • Bluetooth pripojenie aj s kodekmi AAC, SBC, aptX
  • Integrovaná batéria + dobíjacie puzdro
  • 3 veľkosti silikónových štupľov a stabilizátorov

ERATOSURROUND

Bezdrôtové slúchadlá Apollo7s využívajú technológiu DSP (Digital Sound Processing) pre obnovu priestorovej vzdialenosti, ktorá pri tradičných slúchadlách chýba. ERATOSURROUND má kalibrované meniče s akustickou komorou. Tým sa obmedzuje skreslenie a reprodukuje sa presnejší zvuk.

Energia doplnená kdekoľvek

Veľmi zaujímavo je vyriešené dobíjanie cez špeciálne puzdro, pretože slúchadlá neobsahujú žiadny konektor. To obsahuje vlastnú batériu, z ktorej kedykoľvek na cestách dobijete samotné slúchadlá. Stačí vložiť ERATO APOLLO7s dovnútra. Puzdro doplní slúchadlám energiu 2×, pričom na jedno nabitie je možné až 3 hodiny počúvať hudbu alebo 4 hodiny vybavovať telefónne hovory.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERATO APOLLO7s strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERATO APOLLO7s stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ERATO APOLLO7s silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ERATO APOLLO7s silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ERATO APOLLO7s ezüst színű.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií