Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ETA 237290010

Zobraziť katalóg
ETA 237290010
Chladnička – A++, beznámrazový NO FROST systém, elektronická regulácia teploty, LED displej, prednastavené prevádzkové režimy: ECO, dovolenka, SUPER chladenie, SUPER mrazenie, LED vnútorné osvetlenie, 2 zásuvky na ovocie a zeleninu s reguláciou vlhkosti, multifunkčná zóna s možnosťou nastavenia optimálnej teploty pre čerstvé mäso/ryby/ovocie/zeleninu, zapustené držadlá, spotreba energie: 275kWh/rok, trieda mrazenia: ****, klimatická trieda: T, N, mraziaca kapacita: 12kg/24h, autonómia pri výpadku prúdu: 15h, hlučnosť: 45dB, úžitkový objem chladničky/mrazničky: 260l/97l, výškovo nastaviteľné nôžky, polica na fľaše, sklenené police, transparentné zásuvky, transparentné dverné priehradky, farba: nerez (s úpravou proti odtlačkom prstov), ??(vך×h) 186.8×70×63.5cm
Kód:  EAV105b20 Produktové číslo:  ETA237290010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 237290010

Kvalitná chladnička a mraznička sú dôležitou súčasťou každej kuchyne. Výrobok ETA 237290010 ponúka hneď 2 v 1, pretože súčasťou chladničky je tiež oddelená mraziaca časť. Chladnička má energetickú triedu A++ a ponúka veľa šikovných funkcií, napríklad No Frost systém, pachový filter, Fresh zónu a Crisper zónu alebo moderné LED osvetlenie. Ovládanie chladničky a mrazničky je oddelené. Môžete si  nezávisle nastaviť teplotu pri spotrebičoch zvlášť. Mraznička disponuje režimami ECO, DOVOLENKA, SUPER MRAZENIE alebo chladenie nápojov. Chladnička s mrazničkou perfektne spája svoju funkčnosť s elegantným dizajnom. Vo farbe antikoro sa bude skvele vynímať v každej kuchyni. 

Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou ETA 237290010

  • Kombinácia voľne stojacej chladničky s mrazničkou značky ETA 237290010
  • ETA chladnička je v modernom dizajne antikoro
  • Beznámrazová technológia NO FROST
  • Pachový filter zachytí nepríjemné pachy
  • Jednoduché dotykové ovládanie chladničky s LED displejom
  • Ovládanie chladničky a mrazničky je oddelené
  • Elektronická regulácia prevádzkovej teploty
  • Multifunkčný box s trvalou teplotou ľahko pod bodom mrazu
  • V chladničke možno navoliť režimy Fresh zóna, Crisper zóna
  • ETA chladnička je vybavená LED osvetlením
  • Varovný signál upozorní na nedovreté dvere
  • Prednastavené režimy mrazničky ECO, DOVOLENKA, SUPER MRAZENIE
  • Dvierka možno namontovať na ľubovoľnú stranu chladničky
  • Veľké množstvo políc a priehradiek
  • Chladnička s mrazničkou ETA 138590010 má zapustené držiaky 237290010

Výhodné vlastnosti chladničky ETA

Chladnička s mrazničkou ETA 237290010 disponuje niekoľkými super schopnosťami. Jednou z nich je beznámrazová technológia No Frost, vďaka ktorej nenamŕzajú steny chladničky a preto nie je potrebné ju odmrazovať, postačí iba bežná údržba. Ďalšou výhodou chladničky je pachový filter, ktorý zbaví chladničku všetkých nepríjemných zápachov, predĺži potravinám ich trvanlivosť a znižuje riziko zmeny ich chuti. Ďalšou skvelou funkciou chladničky je jej multifunkčný box s trvalou teplotou mierne pod bodom mrazu. V boxe môžete zvoliť Fresh zónu pre uchovanie mäsa a rýb alebo Crisper zónu pre ovocie a zeleninu. 

Šikovné prednastavené režimy

Na spotrebiči si môžete vybrať z niekoľkých prednastavených režimov, ktoré vám zaistia energetickú úsporu a optimalizáciu výkonu pre rôzne spôsoby využitia spotrebiča. Zvoliť môžete napríklad režim ECO, DOVOLENKA alebo SUPER MRAZENIE, čo oceníte pri potravinách, ktoré potrebujete rýchlo zamraziť. Šikovný je aj režim CHLADENIE NÁPOJOV, ktorý do 30 minút schladí nápoje na ideálnu teplotu. 

Jednoduché a inteligentné ovládanie

Chladničku a mrazničku ETA 237290010 ovládate zvlášť, a to pomocou elegantného dotykového ovládania s LED displejom. Oddelené ovládanie obidvoch častí umožňuje nezávisle nastaviť teplotu v chladničke aj v mrazničke. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Chladnička s mrazničkou disponuje tiež šikovným varovným signálom, ktorý vás upozorní v prípade, keď bude chladnička či mraznička zle zatvorená. 

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
357 l Hotovo!
Klimatická trieda
N, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
186,8 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
186,8 cm Hotovo!
Šírka
70 cm Hotovo!
Hĺbka
63,5 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
357 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
12 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
77,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky široké chladničky nad 60 cm
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 237290010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 237290010.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií