PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FiiO EX1 2nd gen black

Zobraziť katalóg
FiiO EX1 2nd gen black
Slúchadlá – do uší, celokovové štople, frekvenčný rozsah 20-4000Hz, impedancia 16ohm, citlivosť 98dB, repro 13mm, 3.5mm jack, dĺžka kábla 1.2m
Kód:  FII035c1 Produktové číslo:  6953175730032

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FiiO EX1 2nd gen black

Sexy dizajn a fantastický zvuk. Tak by sa dali zhrnúť tieto celokovové slúchadlá do uší s mikrofónom a diaľkovým ovládačom na kábli. Čierne telo z nehrdzavejúcej ocele a hliníka dostalo zahnutý tvar, ktorý uchu poskytuje viac pohodlia. Tým ale inovácie nekončia. Vo vnútri sa totiž skrýva titánová cievka, na ktorú sú zvyknutí skôr v kozmickom výskume. Najväčším prínosom tohto superľahkého materiálu je jasnejší a dynamickejší zvuk v porovnaní s bežnými meničmi. So slúchadlami EX1 2. generácie si vychutnáte robustný basovanie a čisté výšky. Budete si pripadať, ako keby ste stáli na pódiu hneď vedľa hudobníka.

Kľúčové vlastnosti

  • Celokovové štople do uší s mikrofónom na kábli
  • Nadpozemský zážitok z počúvania vďaka použitiu kozmických materiálov
  • Zahnutý tvar pre väčšie pohodlie pri dlhšom počúvaní
  • Ovládacie tlačidlá kompatibilné so zariadeniami FiiO, Android a iOS

Dve prevratné vylepšenia

Druhá generácia slúchadiel EX1 sa špeciálne zamerala na vylepšenie reprodukcie vokálov. Teraz si môžete vychutnať realistické počúvanie ľudského hlasu, ktorý znie úplne prirodzene a ponúka takmer nadprirodzený zážitok. Druhou významnou inováciou je zahnutý tvar slúchadiel. Ten bol navrhnutý s ohľadom na väčší komfort pri nosení, pretože nie je potrebné zasúvať ich príliš hlboko. Akonáhle vsadíte štople EX1 2. generácie do uší, môžete si užiť dlhé hodiny počúvania bez toho aby sa dostavil známy nepríjemný pocit z iných slúchadiel podobného typu.

Ovládanie pekne po ruke

Na odolnom polyuretánovom kábli nájdete mikrofón a tlačidlá pre spustenie alebo zastavenie prehrávania a reguláciu hlasitosti. Tie perfektne spolupracujú s FiiO prehrávačmi okrem iného radu X1 2. generácie a X5 3. generácie. Okrem toho je ovládač plne kompatibilný so zariadeniami s OS Android a iOS. Užite si výnimočnú kvalitu zvuku bez zmeškaných hovorov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vážně horní hranice frekvenčního rozsahu je 4000hz? Jak tedy uvádíte v základním popisku.

Diskusia a poradňa k FiiO EX1 2nd gen black
Príslušenstvo pre FiiO EX1 2nd gen black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO EX1 2nd gen black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií