Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fitbit Alta Classic Black Small

Zobraziť katalóg
Fitbit Alta Classic Black Small
Remienok na hodinky pre chytré hodinky Fitbit Alta, veľkosť S (14-17cm)
Kód:  FTB002e6d6b Produktové číslo:  810351025344

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fitbit Alta Classic Black Small Predaj skončil

Fitbit Alta Classic Black Small

Používate moderné chytré hodinky Fitbit Alta? Hodinky sú zaujímavé nielen svojimi funkciami, ale hlavne originálnym dizajnom. Chcete, aby vaše chytré hodinky vyzerali ešte lepšie? Vyskúšajte dizajnový elastický remienok Fitbit Alta Classic Black Small o veľkosti S (14-17 cm).

Pomocou nového remienka jednoducho prispôsobíte svoje hodinky pre každú príležitosť. Remienok má netradičné zapínanie a vďaka čiernej farbe remienku, veľmi luxusný vzhled.

hlavné prednosti

  • Jednoducho zmeníte štýl hodiniek
  • Luxusné elastické prevedenie
  • netradičné zapínanie
  • Vodeodolný a pružný

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fitbit Alta Classic Black Small Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Alta Classic Black Small. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Alta Classic-Band Schwarz Klein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Alta Classic-Band Schwarz Klein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FitBit Alta Classic Black Small.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií