PET Premium Week Samsung

Fostex FO TE-07

Zobraziť katalóg
Fostex FO TE-07
Slúchadlá do uší, frekvenčný rozsah 20Hz-20kHz, impedancia 33Ohm, citlivosť 95dB, 4 veľkosti náušníkov, odnímateľný kábel 1.2m, jack 3.5mm, kožené puzdro
Kód:  FTX030g Produktové číslo:  FO TE-07 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fostex FO TE-07

Tieto štupľové slúchadlá sú vlajkovou loďou splečnosti Fostex v tomto segmente. Ponúkajú pravdepodobne najkvalitnejšie počúvanie vo svojej triede. Bola navrhnutá tak, aby poskytovala vysoký výkon a prirodzene reprodukovala zvuk. Kryty z lešteného hliníka ukrývajú dynamické membrány s neodymovými magnetmi. Vďaka nim si užijete širokú frekvenčnú odozvu a hutné basy. Štýlové prevedenie podtrhuje odolný kábel, ktorý je odpojiteľný, takže ho v prípade poškodenia môžete vymeniť. Ako bonus dostanete štýlové koženkové puzdro a 4 veľkosti silikónových špuntov.

kľúčové vlastnosti

  • Prémiová štupľové slúchadlá z lešteného hliníka
  • Veľmi farbistý zvuk, hutné basy, výrazné stredy zvukového spektra
  • Odpojiteľný kábel, ktorý je možné vymeniť za nový
  • Štýlové koženkové puzdro
  • 4 veľkosti štupľov v balení

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fostex FO TE-07 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO TE-07. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex TE FO-07. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex TE FO-07. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fostex TE FO-07.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií