Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FUNC HS-260 biele

Zobraziť katalóg
FUNC HS-260 biele
Slúchadlá s odnímateľným mikrofónom, herné, uzavretá, 50mm repro, 2x 3.5mm Jack, kábel 3m, výmenné náušníky
Kód:  CB327d2 Produktové číslo:  FUNC HS-260-WH

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FUNC HS-260 biele


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Měniče

50mm meniče

Pohlcujúci zvuk

Slúchadlá funcho HS-260 vás osloví s meničmi optimalizovanými pre herné zážitky a úspechy. 50mm meniče poskytujú vyváženosť celého spektra a silnejší zvuk v oblasti hlbokých basov. Rovnako tak získate väčšie rozlíšenie zvuku, čo znamená, že budete mať možnosť počuť a ??podrobnejšie rozlišovať jednotlivé zložky zvuku. Užijete si hranie, nájdete pozície nepriateľa a počujete aj každé slovo spoluhráčov.


Nápadité funkcie

Ovládacie prvky už nemusíte v kritických situáciách hľadať na kábli. Na slúchadlách HS-260 je ovládanie hlasitosti priamo na mušli, takže ho vždy intuitívne nájdete a oči môžete nechať na monitore.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Připojení

Ovládanie hlasitosti

Nechýba ani šikovný mikrofón.

Úžasnú záležitosťou sú konektory na oboch mušliach. Do jedného zapojíte kábel a do druhého odnímateľný mikrofón. Je len na vás, či budete mať kábel vľavo a mikrofón vpravo, alebo obrátene.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Pohodlí

Pohodlné náušníky

Skvele sedí na ušiach

Celkovo slúchadlá pôsobí striedmym dizajnom, za ktorým sa ukrýva pevná, robustná konštrukcia sa solídne mierou komfortu. Polstrovaný hlavový most je nastaviteľný, aby slúchadlá padla na akokoľvek veľkú hlavu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FUNC HS-260 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FUNC HS-260 bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FUNC HS-260 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FUNC HS-260 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FUNC HS-260 bílé.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií