Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Hudobné a pohybové hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
45 položiek
Samba de Amigo: Party Central – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, párty a pohybový, – Návrat série rytmických akcií s playlistom, ktorý vás aj vašich priateľov rozhýbe vďaka 40 hitom z najpopulárnejších svetových žánrov vrátane EDM, popu, latiny a ďalších. Navyše vďaka širokej škále minihier a výziev.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1203
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, párty a pohybový, – obsahuje kód na stiahnutie hry, prívesok a bonusový obsah
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1086R
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1408nad
4,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – ste pripravení užiť si dokonalú kombináciu 20 nových prelomových hitov a celoživotných klasík a ovládnuť scénu? Spievajte sami alebo pozvite kamarátov na súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je tu ten najlepší spevák. Užite si režim „Let's Party“ až s ôsmimi spevákmi alebo sa vyšplhajte na vrchol celosvetového online rebríčka.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1149
Yum Yum Cookstar – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty, – Ujmite sa úlohy ambiciózneho kuchára v hre Yum Yum Cookstar, ktorou vás bude sprevádzať šéfkuchárka Yum Yum! Naučte sa kuchárske techniky a zábavné recepty a zúčastnite sa kulinárskej súťaže – dokážete svojimi lahodnými maškrtami ohromiť porotu?
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1145
Lets Sing Presents ABBA
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1134
5,0
Lets Sing Presents ABBA – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – oslávte slávny návrat švédskych popových titánov ABBA. Hrajte sólo alebo s kamarátmi a užite si obľúbené klasické piesne z repertoáru tejto kapely! Vyberte si z kolekcie 31 klasík skupiny ABBA a zaspievajte ich v siedmich rôznych herných režimoch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1133
Squish – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Squish je roztomilo strašidelná, pestrofarebne rôsolovitá, rýchlo odsýpajúca párty hra zo záhrobia, v ktorej s až troma lepkavými priateľmi dovádzate v podzemnej krypte, ktorá sa nad vami postupne rúca.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1112
5,0
Just Dance 2023 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, párty a pohybový, – obsahuje kód na stiahnutie hry
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1086
5,0
Rabbids: Party of Legends – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Rabbids sa vracia s novou párty hrou, ktorá povyšuje chaos s viacerými hráčmi na legendárnu úroveň zábavy pre celú rodinu. Na hranie na Nintendo Switch Lite sú požadované Joy-Con Controllery
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1067
OddBallers – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, športový a párty, – Pokrčte kolená a vystrčte boky, je čas na intenzívnu dávku tvrdej vybíjanej! OddBallers je nesmierne očarujúca a úplne bláznivá párty hra pre viacerých hráčov, kde sa v každom kole hrá nový, absurdný typ vybíjanej. Zhromaždite svojich najlepších nepriateľov a pripravte sa na holenie oviec kosačkami, preťahovanie s traktormi, mlátenie so smradľavými záchodmi – a áno dôjde aj na vybíjanie loptou.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1011
5,0
Human: Fall Flat – Anniversary Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: arkády a párty – zábavná dobrodružná logická hra s unikátnou hrateľnosťou, zasadená do sveta tvoreného vznášajúcimi sa snovými krajinami. Každá snová úroveň prináša jedinečné prepracované prostredie, od honosného sídla, hradu a aztéckych rozvalín cez zasnežené hory a strašidelnú nočnú krajinu až po priemyselné lokality.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW985
Lets Sing 2022
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: detský a párty,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1241nad
5,0
Lets Sing 2022 + 2 microphone – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty, – ste pripravení na dokonalý mix 30 nových úspešných hitov a odvekých klasík, vďaka ktorým ovládnete scénu? Zaspievajte si sami alebo pozvite priateľov a usporiadajte súboj hlasov v online aj offline herných režimoch, aby ste raz a navždy rozhodli o tom, kto je ten najlepší spevák široko ďaleko. Užite si režim „Let’s Party“ až pre osem spevákov alebo vyšplhajte na špičku celosvetových online rebríčkov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW964
5,0
Epic Chef – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – vaša kulinárska výprava práve začína! V úlohe šéfkuchára Zesta farmárte, vyrábajte a predovšetkým varte s cieľom stať sa skutočnou kuchárskou legendou. Epic Chef je príbehom ťahaná dobrodružná hra ochutená prvkami simulácie života, bláznivého varenia a výroby predmetov, čo dohromady vytvára naozaj lahodnú chuťovku!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW960
My Singing Monsters Playground – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – Vydajte sa do sveta spievajúcich príšeriek a zúčastnite sa s nimi bláznivého turnaja monštruóznych rozmerov! Poznajte novú stránku života svojich príšeriek a v rozmanitých súťažiach až so štyrmi hráčmi si behaním, hádzaním a spievaním prebojujte cestu k víťazstvu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW959
5,0
Monopoly + Monopoly Madness Duopack – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – znovu objavte MONOPOLY, ktoré máte radi v podobe, akú ste ešte nevideli. Vďaka kratším okruhom pretekáte s ostatnými hráčmi v chaotických uliciach mesta Monopoly, zbierate suroviny, nakupujete a vylepšujete nehnuteľnosti, zahrávate sa so súpermi a vyhýbate sa ich trikom, aby ste vyhrali súťaž o bohatstve. Toto je šialenstvo!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW956
1,0
Monopoly Madness – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: párty, – znovu objavte MONOPOLY, ktoré máte radi v podobe, akú ste ešte nevideli. Vďaka kratším okruhom pretekáte s ostatnými hráčmi v chaotických uliciach mesta Monopoly, zbierate suroviny, nakupujete a vylepšujete nehnuteľnosti, zahrávate sa so súpermi a vyhýbate sa ich trikom, aby ste vyhrali pretek o bohatstve. Toto je šialenstvo!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW955
Instant Sports: Winter Games – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a párty, – vyberať môžete zo siedmich odlišných disciplín, ktoré si na zimnej dovolenke obvykle nevyskúšate a pri ktorých sa zaručene pobavíte s priateľmi aj celou rodinou. Vo viac ako desiatich rôznych lokáciách ležiacich pod poctivou snehovou perinou sa budete môcť sami alebo v zostave až štyroch hráčov pustiť do alpského lyžovania, skokov na lyžiach, bobovania, curlingu, snowboardového slopestylu, ice cross downhillu… alebo guľovania!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW949
Knockout Home Fitness – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: párty, – posuňte svoje cvičenie na vyššiu úroveň! Uchopte do každej ruky jeden Joy-Con a pripravte sa dosiahnuť skvelé výsledky s cvičeniami využívajúcimi prvky bojových umení, vyvinutými špeciálne pre Nintendo Switch.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW943
Ultimate Chicken Horse – A-Neigh-Versary Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády a párty, – Priali ste si niekedy byť koňom skákajúcim po stenách, uhýbajúcim šípom a líčiacim pasciam v snahe pokoriť svojich zvieracích kamarátov v závode naprieč prekážkovou dráhou plnou nástrah a nebezpečia, ktoré ste si predtým sami postavili? Máte to mať!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW941
Golf With Your Friends – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový a párty, – zahrajte si klasický minigolf, pars alebo vymeňte golfovú jamku za hokejovú bránku. S loptičkami súpera môžete manipulovať a premeniť ich napríklad na kocku ľadu alebo ich prilepiť na med.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW912
5,0
Just Dance 2022 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový, párty a pohybové, – zoberte svojich priateľov a rodinu, pretože je čas zosilniť hlasitosť a uvoľniť sa! Just Dance 2022 sa vracia so 40 novými piesňami a svetmi. Pripojte sa ku komunite s viac ako 138 miliónov hráčov po celom svete a pretancujte sa až na vrchol!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW881
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií