Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Gigaset GS270+ Blue

Zobraziť katalóg
Gigaset GS270+ Blue
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 5,2" IPS 1920×1080, 8jadrový procesor, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSD až 128 GB, zadný fotoaparát 13 Mpx, predný fotoaparát 5 Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) a USB micro, čítačka odtlačkov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie, batéria 5000 mAh, Android 8.1
Kód:  TL803b2 Produktové číslo:  A5B00101045391 Stránky výrobcu

Gigaset GS270+ Blue

Vlastnosti telefónu

149,5 mm

Gigaset GS270+

74 mm

Gigaset GS270+

8,95 mm

Hmotnosť telefónu: 160 g

Uhlopriečka displeja

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Google Android 8.1 Oreo

typ operačného systému

Výdrž batérie

5 000 mAh

kapacita batérie

Micro SIM

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

74 × 149,5 × 8,95 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD (až 128 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

160 g

hmotnosť telefónu


Mobilný telefón Gigaset GS270+ v modrom vyhotovení je cenovo dostupný mobilný telefón so skvelou výbavou, vysokým výkonom, komfortom a elegantným dizajnom. Tento model tak splní očakávania aj náročných používateľov. Môže sa pochváliť aj veľkokapacitnou batériou – 5 000 mAh a s tým spojenou aj skvelou výdržou, ktorú konkurenčné telefóny sotva dosahujú. Oslní aj svojím IPS displejom v ideálnej veľkosti. Okrem toho ponúka všetky výhody nainštalovaného operačného systému Google Android 8.1 Oreo


Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Gigaset GS270+ Blue

  • 5 000 mAh batéria s funkciou rýchleho nabíjania
  • Osemjadrový procesor s taktom 1,5 GHz
  • IPS Full HD displej
  • 3 GB RAM/32 GB ROM
  • 2,5D krycie sklo odolné proti poškriabaniu, odtlačkom prstov a nečistotám
  • Multifunkčná čítačka odtlačkov prstov
  • Operačný systém Google Android 8.1 Oreo

Telefón so špičkovým displejom

IPS displej s Full HD (1 920 × 1 080 px) rozlíšením a uhlopriečkou 5,2" poskytne skvelý zážitok. Je ideálnym základom ako pre prácu, tak aj hranie či multimédiá. Perfektne ostrý a jasný obraz si doprajete počas každej situácie. Displej je vybavený 2,5D zaobleným krycím sklom, ktoré ho ochráni pred poškriabaním a poškodením. Navyše zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov a nečistôt. Spoločnosť Gigaset tiež použila špeciálnu technológiu displeja, vďaka čomu dosiahla hrúbku telefónu necelých 8,95 mm.


Dvojica kvalitných fotoaparátov

Nielen pekný dizajn, ale aj nádherné fotografie a videá sú doménou mobilného telefónu Gigaset GS270+. Zadná strana prístroja patrí hlavnému fotoaparátu, ktorý je vybavený 13 Mpx snímačom, automatickým zaostrovaním, LED bleskom a niekoľkými pokročilými funkciami – ovládanie gestami, farebné efekty či obraz v obraze. Na prednej strane vyniká 5 Mpx kamera určená na selfie a videohovory.



Veľkokapacitná batéria

Gigaset GS270+ sa pýši veľkou 5 000 mAh batériou, ktorá sľubuje výdrž niekoľko týždňov v pohotovostnom režime. Telefón podporuje OTG, slúži teda aj ako powerbank a je možné s ním napájať ostatné elektronické zariadenia. Navyše ku GS270+ môžete pripojiť externé USB zariadenia ako je myš alebo klávesnica. Určite oceníte aj funkciu rýchleho nabíjania.


Gigaset GS270+ disponuje špičkovou čítačkou

Snímač odtlačkov prstov na zadnej strane nie je len tak obyčajná čítačka. Disponuje hneď niekoľkými užitočnými funkciami. Je ideálne umiestnená a rozpozná až päť rôznych odtlačkov prstov. Vďaka nej je možné telefón nielen odomknúť, ale aj priradiť funkcie jednotlivým odtlačkom ako je prijímanie hovorov, zhotovovanie snímok či vypnutie budíka. Používateľský komfort ešte zvyšuje funkcia Smart Draw, ktorá umožňuje odomknutie telefónu pomocou nakreslenia jedného až ôsmich definovaných písmen. Prejdením tromi prstami zhora nadol vytvoríte screenshot obrazovky.


Ideálny telefón na prácu aj zábavu


Využiť môžete miesto pre dve Nano SIM karty, prípadne jedno miesto v priehradke využiť namiesto SIM karty pre pamäťovú kartu microSD. Tá môže mať kapacitu až 128 GB. Získate tak dostatok priestoru pre približne 55 000 fotografií, 18 000 skladieb alebo 30 filmov v HD rozlíšení.

Samozrejmosťou je rýchle internetové pripojenie LTE s podporou Cat 6 až do rýchlosti 300 Mb/s, čo je dostatočná rýchlosť na odosielanie veľkého množstva dát alebo streamovanie filmov v HD rozlíšení. Gigaset GS270+ tiež využíva nové spôsoby telefonovania VoWiFi a VoLTE.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
149,5 mm Hotovo!
Šírka
74 mm Hotovo!
Hĺbka
8,95 mm Hotovo!
Hmotnosť
160 g Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 000 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám problém už se zakoupeným kouskem. Po spuštění jsem si nainstaloval viber, messenger a další podobné aplikace a ani jedna mi nefunguje. Vždy se po chvíli načítání vypnou a na displeji se objeví nápis, že aplikace přestala pracovat. Dá se s tím něco dělat, nebo popřípadě jde mobil z těchto důvodu reklamovat? Děkuji za odpověď, Kopecký.

Dobrý den, poškodil se mi displej, kde je možno zajistit servis?Jedná se o Gigaset GS270 plus. S pozdravem Pavel

GS270 jak je řešená druhá sim karta? je možné použít dvě sim a současně SD pamětovou kartu , nebo je potřeba při použití 2 sim SD kartu vyjmout? Na fotkách GS270 je vidět šuplík s jednou SIM a jednou SD kartou U GS370 je vidět šuplík se dvěma SIM a jednou SD

Diskusia a poradňa k Gigaset GS270+ Blue
Príslušenstvo pre Gigaset GS270+ Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gigaset GS270+ modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gigaset GS270+ Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gigaset GS270+ Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gigaset GS270+ Blue.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií