Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gogen ECM 61W biela

Zobraziť katalóg
Gogen ECM 61W biela
5 1 hodnotení
Slúchadlá do uší, s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20-20000Hz, citlivosť 105dB, impedancia 32Ohm, 1.2m kábel, jack 3.5mm, silikónové náušníky, biele
Kód:  WG9579k1 Produktové číslo:  GOGECM61W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen ECM 61W biela

Spoločnosť Gogen, ako to firma s bohatými skúsenosti na trhu s elektronikou, prichádza s ďalším novým produktom. Užite si zručnosti výrobcu u dostupných modelov ECM 61B.Môžete sa tešiť na skvelý výkon, zvuk i vzhled. Slúchadlá do uší sú tvarované tak, aby presne zapadli do ľudského ucha. Môžete si tak užiť celé hodiny, nerušeného počúvania. Ich moderný dizajn a biele farebné prevedenie je veľmi elegantný a jednoducho vyzerá skvele za všetkých okolností. 

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné slúchadlá za rozumnú cenu
  • Konštrukcia zabraňuje úniku zvuku do pozadia
  • Odolný pogumovaný 1,2 m dlhý kábel
  • Široké možnosti pripojenia pomocou 3,5 mm Jack konektoru
  • Mikrofón na kábli zaisťuje bezproblémové použitie slúchadiel ako hands-free

Zostaňte v spojení

Výrobca myslel na váš rýchly životný štýl a dovybavili slúchadlá praktickým mikrofónom. Dôležité hovory, ktoré nepočkajú tak vybavíte jednoducho a rýchlo, bez potreby slúchadlá vybrať z uší. Príjem hovoru prebieha stlačením jediného tlačidla a je tak veľmi jednoduché. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá majú dostatočne dlhú dĺžku kábla 1,2 m, doplnenú o veľmi praktickú 3,5mm Jack koncovku. Slúchadlá teda nachádzajú využitie v celej rade elektronických zariadení. Ľahko je možné pripojiť k mobilnému telefónu, notebooku, hi-fi systému alebo dokonca MP3 prehrávači.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen ECM 61W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen ECM 61W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen ECM 61W weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen ECM 61W weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen ECM 61W fehér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií