Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Google Pixel Buds Clearly White

Zobraziť katalóg
Google Pixel Buds Clearly White
Bezdrôtové slúchadlá –inteligentné, bezdrôtové, Bluetooth, mikrofón, prepojenie s Google Translate, touchpad, USB-C
Kód:  GOOGS12 Rozšírená záruka +36 mesiacov Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Google Pixel Buds Clearly White

Slúchadlá do uší Google Pixel Buds Clearly White sú určené pre pravých milovníkov zvuku, ktorí túžia po dokonalom zvuku, či už sa vydajú kamkoľvek. Ide o pomerne nový produkt spoločnosti Google, tieto slúchadlá fungujú na báze bezdrôtového prenosu. Využívajú technológiu Bluetooth, nabíjanie prebieha cez moderný konektor USB-C. Google Pixel Buds vám zaistí až 5 hodín možného počúvania hudby. Slúchadlá disponujú tiež funkciou pre automatické dobíjanie, ak ich vložíte do puzdra, ktoré je dodávané so slúchadlami.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Google Pixel Buds Clearly White

  • Kvalitné slúchadlá od výrobcu Google
  • Slúchadlá vydržia v prevádzke až po dobu piatich hodín
  • Google Pixel Buds sa pohodlne dobíjajú cez dodávané puzdro
  • Možnosť využitia funkcie Google Assistant
  • V slúchadlách je zabudovaný mikrofón pre telefonovanie
  • Kapacitný touchpad na pravom náušníku pre ovládanie

Špeciálne funkcie Google Assistant

Využite slúchadlá na maximum, po podržaní dotykového priestoru na pravom náušníku aktivujete implementovanú funkciu Google Assistant. S týmto asistentom si môžete zjednodušiť svoj deň, vytvárať poznámky, odpovedať na správy a okamžite vyhľadávať. K tejto funkcii nevyhnutne potrebujete smartphone s operačným systémom Android a to vo verzii 6.0 alebo vyššej.

Výborná ergonómia a jednoduchá práca so slúchadlami

Slúchadlá sú ergonomicky vymodelované, tak aby vám skvele padli do uší a ani pri športe nevypadli, meniče Pixel Buds sú spojené krátkym káblom tak, aby ste ich nemohli stratiť. Ovládajú sa jednoduchými gestami na pravom náušníku. Slúchadlá sú plastové, preto sú ľahké a nie je problém s uskladnením. Priamo k slúchadlám obdržíte pohodlné púzdro na zips, po vložení slúchadiel sa okamžite začnú dobíjať, a to v prípade, keď puzdro nie je pripojené k nabíjačke.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy budou sluchátka dostupná?

Diskusia a poradňa k Google Pixel Buds Clearly White
Príslušenstvo pre Google Pixel Buds Clearly White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel Buds Clearly White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel Buds Clearly White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel Buds Clearly White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Pixel Buds Clearly White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií