PET PET

Google Pixel C

Zobraziť katalóg
Google Pixel C
Tablet - Nvidia Tegra X1, multidotikový 10.2" 2560x1800 LTPS, RAM 3GB, eMMC 64GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, USB Type-C (USB-C), webkamera 8 MPx + 2MPx, batéria 34.2WHr, Android 6.0
Kód:  GOOG002 Stránky výrobcu

Google Pixel C

Predstavte si tablet, ktorého displej ponúka živšie a realistickejšie obrazové podanie oproti konkurencii. Pri hraní hier, natáčaní videí alebo surfovaní na internete vám tak bude pripadať, že vám zobrazovaný obsah ožíva pred očami. K tomu dodajme neuveriteľnú jemnosť displeja (308 ppi), ktorá je jednou z najvyšších na trhu. Ak prirátame k tomu aj špičkový výpočtový výkon, ktorý hravo zvládne prehrávanie multimédií, náročnejšiu kancelársku prácu i hranie hier, získavame tým výbornú predstavu o tom, čo všetko ponúka Tablet Pixel C, ktorý bol od začiatku až do konca vytvorený firmou Google. 

Kľúčové vlastnosti

  • Tablet je obdarený 10,2" displejom s rozlíšením 2560 × 1800 px
  • Displej disponuje neuveriteľne vysokou jemnosťou 308 ppi
  • Pod kapotou sa skrýva čip Tegra X1 s ôsmimi jadrami
  • Procesoru asistuje pamäť o kapacite 3 GB
  • Pre dáta je rezervované 64 GB priestoru
  • Svoje zážitky zaznamenáte pomocou 8 Mpx zadného fotoaparátu, pre selfie využijete 2Mpx prednej foťák
  • 9000mAh batéria zabezpečí dlhý chod tabletu aj bez potreby elektrickej siete
  • Možnosť dokúpiť pripojiteľnú klávesnicu s funkciou krytu displeja

Procesor Tegra X1 na palube

Tablet je obdarený displejom o veľkosti 10,2" s pomerom strán 4:3 a rozlíšením 2560 × 1800 px. V 7mm tele tohto nekompromisného tabletu z anodizovaného hliníka je mobilný čip Tegra X1, doteraz známy z hernej konzoly NVIDIA SHIELD TV. Tento čip stavia na architektúre Maxwell a ponúka celkom osem 64-bitových jadier - 4 výkonná ARM Cortex A57 a 4 úspornejšie Cortex A53. Čo sa grafických jadier týka, tých tento procesor číta 256, čo Pixel C predurčuje k bezproblémovému prehrávaniu videí o rozlíšení 4K pri 60 snímkach za sekundu. 

Pracujte dlho na jedno nabitie

Pre vaše dáta spoločnosť Google pripravila vo vnútri tohto výkonného pracanta 64 GB priestoru. Vojdú sa tak do neho všetky dáta, ktoré do tabletu môžete skopírovať prostredníctvom rozhrania USB Type-C. Ak ste vyznávači bezdrôtového pripojenia, určite radi využijete Bluetooth 4.1 alebo bezdrôtové rozhranie Wi-Fi ac, 2×2 MIMO. Úložný priestor zariadenia tiež využijete na ukladanie fotografií, ktoré zaobstaráte prostredníctvom zadného 8 Mpx alebo predného 2Mpx fotoaparátu. Štedrý 9000mAh akumulátor zabezpečí, že vás tablet nenechá v štichu, aj keď elektrickej sieti budete na hony vzdialení. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jakou konkrétní (magnetickou) klávesnici k tabletu doporučujete?

Ledva čakám na odpoveď od Alzi

Kde sa da dokupit magneticka klavesnica? Alebo je uz sucastou balenia?

Nějaká přibližná dostupnost a cena? Bude součástí i magnetická klávesnice?

Diskusia a poradňa k Google Pixel C
Príslušenstvo pre Google Pixel C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel C.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií