Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Grado Reference RS1e

Zobraziť katalóg
Grado Reference RS1e
Slúchadlá frekvenčný rozsah 12Hz-30kHz, 32Ohm, citlivosť 99.8dB, 3.5mm jack pozlátený konektor + redukcia 6.3mm jack pozlátený konektor, osmižilový OFC kábel s podélnýmy kryštálmi
Kód:  GRD0030a1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Grado Reference RS1e

Špičková referenčné slúchadlá brooklinskej značky Grado sú pokročilý model tejto značky a jedny z najlepších slúchadiel, ktoré sa dajú na našom trhu zohnať. Akonáhle je raz dostanete do ruky, už nikdy nebudete túžiť po návrate k normálnym slúchadlám. Vylepšené meniče s priemerom 50 mm sú ukryté v pevnom tele z nádherného mahagónu. Slúchadlá Reference RS1e sú mimoriadne pohodlná, rovnako tak ako zvuk, ktorý produkujú. Osmižilový kábel je vyrobený z vysoko čistej OFC medi. Na exkluzivite slúchadlám pridáva to, že bola vyrobená ručne priamo v USA.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitné meniče s priemerom 50 mm
  • Cievky so symetricky vyladeným magnetickým poľom
  • Špeciálne tvrdené mahagónové telo
  • Ručná výroba v USA
  • Kónicky vykrojené penové náušníky
  • Nízka hmotnosť

Precízne spracovanie

Referenčný model Grado Reference RS1e má zvukový výkon založený na dokonalom spracovanie mahagónového tela. Ručne spracovaný mahagón prešiel zložitým procesom vytvrdzovania, vďaka čomu slúchadlá nielen skvelo vyzerajú, ale mahagón tiež optimalizuje znenia zvuku. V ňom ukryté 50mm meniče vám odhalí nové drobnosti a odtiene zdanlivo jednoliatych tónov vo vašich obľúbených nahrávkach.

Dokonalé pohodlie

Výsledkom týchto jedinečných technologických vychytávok je zamatovo jemný a presný zvuk. Iste vás poteší veľmi ľahká konštrukcia slúchadiel a pohodlné kónicky vykrojené penové náušníky, ktoré vytvára optimálne vyvážený priestor, kde sa rozvinie každý tón. Precízne prevedenie podtrhujú konektory potiahnuté rhodiom, ktoré majú minimálny vplyv na zmenu signálu. Aj preto sú slúchadlá Grado považovaná za najluxusnejší slúchadlá na trhu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado Reference RS1e Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grado Reference RS1e.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií