Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Hama DIR3010

Zobraziť katalóg
Hama DIR3010
4,7 3 hodnotení
Rádio internetové, s WiFi streamingom, UPnP, FM / DAB / DAB +, stereo reproduktory, 6W RMS, diaľkový ovládač
Kód:  WY272a1e1 Produktové číslo:  54825 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama DIR3010

Digitálne internetové rádio Hama je moderné zariadenie pre príjem analógových i digitálnych staníc cez FM, DAB, DAB +, LAN. Môžete počúvať viac ako 20 000 internetových rádií z celého sveta. K internetu sa môžete pripojiť pomocou LAN, WLAN. Tiež si pomocou USB portu môžete prehrávať svoje zvukové súbory z telefónu či flashdisku alebo môžete využiť streamovanie hudby pomocou UPnP. Kvalitné počúvanie vám zaistí 2 vstavané stereo reproduktory s celkovým výkonom 6 W. Ovládať rádio môžete pomocou smartphonu s operačným systémom Android alebo iOS. Obľúbené stanice si môžete uložiť - 30 obľúbených internetových a 30 FM alebo DAB staníc.

Kľúčové vlastnosti

  • internetové rádio cez WLAN, LAN
  • analógový aj digitálny príjem rádia
  • 2,8 "podsvietený LCD displej
  • AUX-IN
  • USB 2.0
  • audio streaming
  • ovládanie smartphonom (Android, iOS)
  • kompatibilita s UPnP
  • hodiny, budík
  • teleskopická anténa

Funkcia hodín a budíka

Rádio disponuje 2,8 "podsvieteným LCD displejom, na ktorom sa zobrazujú hodiny a dôležité informácie o prehrávaní. Môžete využiť funkciu budíka, u ktorého si môžete nastaviť dva časy budenia a tiež režim zvonenia, či vás bude budiť tónom alebo pustením rádia.

Parametre

Vstupy a výstupy:
1 × výstup, jack 3,5 mm
1 × LAN (RJ-45)
1 × AUX-IN, jack 3,5 mm
1 × USB 2.0

DAB / DAB + tuner:
174 - 240 MHz

Obsah balenia

digitálne rádio DIR3010
diaľkový ovládač (vrátane batérií)
návod na použitie

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
6 W Hotovo!
Počet predvolieb
60 × Hotovo!
Šírka
293 mm Hotovo!
Výška
123 mm Hotovo!
Hĺbka
164 mm Hotovo!

Základné parametre

Výkon
6 W Hotovo!
Počet predvolieb
60 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
293 mm Hotovo!
Výška
123 mm Hotovo!
Hĺbka
164 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,85 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde připojit radio přes wifi prosím?

Na chate mam na streche 3 prvkovu yagi antenu na VKV-FM 2 a zvod 75 ohm koaxial ,ktory mam pripojeny do antenneho vstupu 75 ohm stareho radia.A chcel by som pripojit este antenu na III.tv pasmo na DAB+.Preto potrebujem vediet ci sa da ta prutova antena na Hame 3010 odobrat z radia a bude tam najaky vstup ako napr.na televizore kde zapojim ten koaxialny zvod z anteny na streche.

Potrebujem radio na chatu.Ak na tomto HAMA 3010 naladim stanice FM a DAB+ a ulozim do pameti radio si podrzi vsetky nastavenia ? Chatu ked tam nie som odpojim od elektriky 220v. Udrzi si radio nastavenie stanic aj 10 dni bez elektriky ? alebo budem musiet stanice FM a DAB+ zase ladit ? Da vsetko to ladenie robit cez dialkovy ovladac ? Je mozne od radia odpojit zabudovanu antenu a namiesto nej pripojit externu yagi pre fn alebo dab ?

Diskusia a poradňa k Hama DIR3010
Príslušenstvo pre Hama DIR3010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama DIR3010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama DIR3010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama DIR3010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama DIR3010.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií