Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Hbutler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate

Zobraziť katalóg
Hbutler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate
Taška na notebook – kožená, zabudovaná 4000mAh powerbank, Micro USB kábel, certifikovaný lightning adaptér, LED indikátor, vrecko na kreditné karty, vnútorné vrecko na zips, odnímateľný popruh na zápästie
Kód:  HBUa027 Produktové číslo:  MP529
Hbutler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate Predaj skončil

Hbutler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate

Taška z pravej kože Hbutler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate má skvelý tvar a rôzne možnosti nosenia. Nasaďte popruh na zápästie, ramená alebo ju len prenášajte ako decentný list a môžete ju skombinovať s akýmkoľvek oblečením. Taška obsahuje dve externé vrecká. Do jedného sa nasunie smartphone a nabíja sa cez vrecko. Vždy máte k svojmu telefónu úplne jednoduchý prístup. Vnútorný hlavný priestor sa otvára zipsom do hlavného priestoru, kde je ďalej k dispozícii vnútorné vrecko s tenkou batériou a káblom USB. Druhá komora obsahuje oddeliteľnú peňaženku a vrecko na kreditné karty. Extra tenká a ľahká powerbank dokáže nabiť váš telefón až 2× (4 000 mAh).

Kľúčové vlastnosti tašky Hbutler Migtypurse Wristlet Dark Chocolate

  • Kožená taška so zabudovanou powerbank 4 000 mAh
  • Súčasťou je aj vstavaný kábel Micro USB a certifikovaný Lighting konektor na nabíjanie
  • LED indikátor napájania
  • Drobná priehradka na kreditné karty
  • Dve vonkajšie priehradky na smartphone a peňaženku
  • Odnímateľný ramenný popruh
  • Vnútorné vrecko tašky je na zips
  • Taška Wristlet Dark Chocolate je vyrobená z prémiovej kože
  • Je kompatibilná so všetkými inteligentnými telefónmi micro USB a iPhone

Absolútna elegancia tašky Wristlet Dark Chocolate

Taška je navrhnutá odborníkom v oblasti módy a vyrobená z prémiovej kože. Nie je len bežným zariadením, ale aj veľmi elegantným módnym doplnkom. Vdýchne vášmu vzhľadu nádych elegancie a praktickosti. Je dostupná v rôznych farebných vyhotoveniach.

Moderné zariadenia ako vaša kabelka

Táto moderná powerbank, ktorá je navrhnutá do podoby prenosnej listovej kabelky, tašky alebo kabelky je geniálnym riešením pre každú slečnu, ktorá potrebuje dobíjať v priebehu dňa svoj smartphone. Powerbank má vstavaný automatický „Power ON“ systém, vďaka ktorému nemusíte riešiť zapínanie a vypínanie napájania. Powerbank je kompatibilná s micro USB zariadeniami a tiež zariadeniami Apple s Lightning konektorom.

Farba:
Tmavá čokoláda

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
230 mm (23 cm) Hotovo!
Výška
150 mm (15 cm) Hotovo!
Hĺbka
10 mm (1 cm) Hotovo!
Kapacita
4 000 mAh Hotovo!
Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Rozmery

Šírka
230 mm (23 cm) Hotovo!
Výška
150 mm (15 cm) Hotovo!
Hĺbka
10 mm (1 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
4 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
200 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hbutler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hbutler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hightler Mightypurse dark chocolate Armband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hightler Mightypurse dark chocolate Armband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hightler Mightypurse Wristlet Dark Chocolate.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií