AP+ nový vizuál Aqara

HEIMVision HMB1

Zobraziť katalóg
HEIMVision HMB1
4,0 1 hodnotení
Zvonček – pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, mikrofón, senzor pohybu, reproduktor a nočné videnie, uzatvorený systém, rozlíšenie 1920 × 1080px, vstupné napätie 12 V, aplikácia pre Android a iOS
Kód:  HeimVS21007 Produktové číslo:  C13H-HMB1XX-USWH0A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HEIMVision HMB1

Bezdrôtový

zvonček s kamerou

Bezdrôtový zvonček HEIMVision HMB1 je osadený sklenenou šošovkou a prináša video vo Full HD kvalite s rozlíšením 1 080p. Kamera má pozorovací uhol 166° a je vybavená infračerveným LED senzorom. Pri zníženej viditeľnosti sa automaticky prepína na nočný režim, takže sa postará bezpečnosť vášho domu aj v noci.

HEIMVision HMB1

ROZMERY

Asi 31 × 17 × 27 cm

ZORNÝ UHOL

166°

HMOTNOSŤ

300 gramov

HEIMVision HMB1

Zvonček HEIMVision HMB1 je vždy v prevádzke

HEIMVision HMB1 zaznamená prichádzajúcich skôr, než vám zaklopú na dvere, takže budete mať okamžite prehľad o návštevách prichádzajúcich k vášmu domu. Zvonček je odolný proti poveternostným vplyvom, bude zaznamenávať obraz za slnečného dňa aj v daždi. Funguje na dve dobíjacie batérie s kapacitou 9 600 mAh, ktoré zabezpečujú nepretržitú prevádzku po dobu šiestich mesiacov.

Podporuje mobilnú aplikáciu HEIMLife

Zvonček HEIMVision HMB1 podporuje najnovšiu technológiu rozpoznávania ľudí a automaticky sa aktivuje ak deteguje človeka. Komunikuje s aplikáciou HeimLife, v ktorej si tiež môžete nastaviť detekčné zóny obmedzené vzdialenosťou aj uhlom záberu. Ak kamera zaznamená podozrivý pohyb, odošle vám upozornenie s obrazom na mobilný telefón. Vďaka integrovanému obojstrannému mikrofónu a reproduktoru môžete komunikovať s prichádzajúcimi v reálnom čase odkiaľkoľvek. V balení okrem zvončeka nájdete aj USB kábel, obojstrannú 3M lepiacu pásku, šesťhranný kľúč Torx, skrutkovač Phillips, držiak, skrutky, príchytky a ďalšie montážne potreby.

HEIMVision HMB1
HEIMVision HMB1

Kľúčové vlastnosti
bezdrôtového zvončeka HEIMVision HMB1

  • Zvonček HEIMVision HMB1 prináša video vo Full HD kvalite s rozlíšením 1 080P
  • Pozorovací uhol jeho kamery je 166°
  • Disponuje aj nočným režimom
  • Je odolný proti poveternostným vplyvom
  • Funguje na dve dobíjacie batérie s kapacitou 9 600 mAh
  • Je vybavený funkciou rozpoznania človeka
  • Zvonček HMB1 je kompatibilný s mobilnou aplikáciou HeimLife
  • Môžete nastaviť detekčné zóny
  • Zasiela upozornenia s obrazom na mobilný telefón

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Výbava
Mikrofón, Senzor pohybu, Reproduktor, Nočné videnie Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Výbava
Mikrofón, Senzor pohybu, Reproduktor, Nočné videnie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vstupné napätie

Vstupné napätie
12 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zvončeky s kamerou
» Všetky domáce telefóny a domové vrátniky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zvonek mám s tel správně spárován, wifi běží bez problému, ale gong (bílá krabička) mi nehlásí, že někdo zvoní (a to je také v dosahu). Na jakém principu gong pracuje, je spojen se zvonkem přes wifi nebo jinak? (vzdálenost zvonku a gongu je cca 15m)

Dobrý den. Při zazvonění je možné přijmout hovor přímo z displeje jen u jednoho mobilu.Po sdílení druhého mobilu se na displeji nasdíleného mobilu ukáže jen upozornění o hovoru,a je nutné kvůli přijmutí otevřít aplikaci.Má to tak být anebo je někde chyba?V návodu je možnost mnoha účtů,z toho 4 by snad měly přijímat obraz při kontaktu.Děkuji.

Dobrý den, je součástí český návod?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde se dají koupit náhradní baterie do zvonku. Nikde v elektru jsem bohužel nenašla.

Dobrý den, jsem maximálně spokojený s tímto setem a mám prosbičku,zda lze sehnat do setu i druhou,samostatnou kameru, nebo bych musel zakoupit znovu cely set? Děkuji

Dobrý den, mám problémy s aplikací HeimLife. Ta podle mne obsahuje chyby nebo si nerozumí s mým telefonem Xiaomi Redmi Note 7. V telefonu mám vše povolené a úsporu baterie vypnutou. Po stisknutí zvonku se někdy zobrazí možnost komunikace se zvonkem a někdy ne. Funguje naprosto náhodně. Navíc mne aplikace někdy začne neustále upozorňovat na zvonění, které již proběhlo dříve. Nevíte někdo jak řešit?

Dobry den, v manualu jsem nenasel, kam se pripojuje 12v + a - je to tedy jedno, jaka polarita se kam pripoji ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se bude zvonek chovat když budu mít 2? Jedná se to ze na domě máme zvlášť 2 Vchody a použili by jsme 2 identické zvonky. Ale je pro nás nežádoucí aby při stisku jednoho zvonily oba gongy - chceme to mít oddělené. Je toto možné nebo budou vždy zvonit oba?

Dobrý den, jaký typ SD karty je vhodný pro tento zvonek? Děkuji za informaci.

Dobrý den, zvonek nám zvoní sám od sebe každou hodinu, co ho spoušti nechápu, protože před vraty nikdo není. Detekci pohybu mám vypnutou

12
Diskusia a poradňa k HEIMVision HMB1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEIMVision Greets 1 (HMB1). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEIMVision HMB1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEIMVision HMB1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HEIMVision HMB1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií