PET PET

Belatrix Benton 1

Zobraziť katalóg
Belatrix Benton 1
Infrasauna pre 1 osobu, výkon 1400W, typ ohrievača: karbónový, Rádio, Ionizátor, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3, LED osvetlenie a Strešná ventilácia, vonkajšie rozmery: 90×90×190cm, hmotnosť 90kg
Kód:  GOA0053 Produktové číslo:  5001B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belatrix Benton 1

Infrasauna Bellatrix Benton 1 zaujme na prvý pohľad svojím nadčasovým dizajnom. Na svoju prevádzku využíva plne spektrálne žiariče. Tie vyžarujú infračervené lúče v celom spektre žiarenia a majú významný liečebný účinok na ľudský organizmus. Okrem svojho tepelného efektu produkujú tiež efekt svetelný. Infrasauna je vybavená regulátorom intenzity kúrenia žiaričov, vďaka čomu si povrchovú teplotu môžete jednoducho prispôsobiť podľa svojich potrieb. Znížiť tak je možné napríklad intenzitu kúrenia za chrbtom.

Kľúčové vlastnosti infrasauny Bellatrix Benton 1

  • Infrasauna s nadčasovým dizajnom určená pre 1 osobu
  • Používa spektrálne žiariče vyžarujúce infračervené lúče v celom spektre žiarenia
  • infrasauna Bellatrix s regulátorom intenzity kúrenia žiaričov
  • O perfektné nahriatie sa postarajú chrbtové, bočné, holenné, lýtkové a nožné panely
  • Svetelná terapia s LED pásikom ponúka 7 farebných odtieňov
  • Súčasťou infrasauny je rovnako ionizátor kyslíka slúžiaci na čistenie vzduchu v saune
  • Ozonátor dezinfikuje interiér sauny
  • Nastaviteľné vetranie pre optimálnu cirkuláciu čerstvého vzduchu
  • Bellatrix Benton je vyrobený z pevného a odolného dreva Hemlock
  • Pohodlné ovládanie pomocou kontrolného panelu
  • Displej zobrazujúci aktuálnu aj nastavenú teplotu a čas saunovania
  • infrasauna ponúka kvalitné audio riešenie
  • Farebné vyhotovenie: hnedé

Bellatrix Benton 1 so svetelnou terapiou

Na zaistenie lepšieho a rovnomerného prehriatia je sauna Bellatrix Benton 1 vybavená tiež karbónovým podlahovým panelom. Pri saunovaní sa tak o perfektné nahriatie postarajú chrbtové, bočné, holenné, lýtkové a nožné panely. Okrem nahriatia zaistí terapeutický účinok tiež svetelná terapia. Tá je tvorená LED pásikom umiestneným po celom obvode striešky infrasauny. Sami si pritom môžete zvoliť jeden zo 7 farebných odtieňov.

Budete sa cítiť ako v horách alebo pri mori

Súčasťou infrasauny Bellatrix Benton 1 je tiež ionizátor kyslíka, ktorý slúži na čistenie vzduchu v saune. Obohacuje vzduch veľkým množstvom záporných iónov a ten potom pripomína vzduch na horách či pri mori. Vo výbave infrasauny ovšem nechýba ani ozonizátor, ten prostredníctvom ozónu dezinfikuje vnútorný priestor sauny. Aby saunovanie bolo maximálne komfortné, disponuje regulovateľnou ventiláciou zaisťujúcou optimálnu cirkuláciu čerstvého vzduchu. Sauna je pritom vyrobená z dreva Hemlock, ktoré vyniká svojou pevnosťou a odolnosťou.

Infrasauna Bellatrix Benton umožňuje aj počúvanie hudby

Celý chod sauny je možné komfortne ovládať pomocou kontrolného panelu. Ten obsahuje displej, ktorý zobrazuje aktuálnu aj nastavenú teplotu a čas saunovania. Prostredníctvom panelu nastavíte tiež osvetlenie, a to čítaciu lampičku, vonkajšie osvetlenie sauny aj svetelnú terapiu. Infrasauna ponúka tiež kvalitné audio riešenie, ktoré umožní pri saunovaní počúvanie hudby. Audiopanel disponuje LCD displejom, FM rádiom aj MP3. Bellatrix Benton 1 zabezpečí dokonalé chvíle oddychu a relaxácie.

Rozmery:

190 × 90 × 90 cm


Hmotnosť:
90 kg


Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb
1 Hotovo!

Príkon

Príkon
1 400 W Hotovo!

Balenie

Hĺbka
90 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 kg Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ostatní obchody mají tuto saunu skladem. Proč vás obchod neustále posouvá termíny objednávky na pozdější termíny?

Dobrý deň, chcem sa opýtať táto sauna Belatrix Benton 1 má 4 fullspektralne žiariče a 1 karbónový žiarič? Na Belatrix.cz sú podrobnejšie parametre, tak či je to ten istý model. Ďakujem

Dobrý den, prosím jde o úplně stejnou saunu jako prodává firma Belatrix? Má 4x plněspektrální, 1x karbonový? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Belatrix Benton 1
Príslušenstvo pre Belatrix Benton 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belatrix Benton 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belatrix Benton 1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií