AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Najdrahšie nafukovacie vírivky Marimex

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete najdrahšie nafukovacie vírivky Marimex, respektíve všetky produkty z kategórie nafukovacie vírivky Marimex zoradené od najdrahšieho po najlacnejší. Len tak lepšie vyniknú tie najluxusnejšie kúsky z našej ponuky.
1 položka
Marimex AQUAMAR 4002
Vírivka pre 4 osoby – nafukovacia, vonkajšia, nadzemná, objem 600 l, hĺbka vody 0,65 m, 110 trysiek, v tvare štvorca, krycia plachta a podložka vo výbave, rýchlosť ohrevu vody 2 °C/h, možnosť nastavenia teploty vody od 20 do 40 °C, výkon ohrevu vody 1,8 kW, filtračné čerpadlo, rozmery 0,65 × 1,54 × 1,54 m (V׊×D)
394,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MARvir001
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné nafukovacie vírivky Marimex Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie nafukovacie vírivky Marimex
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií