AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER WDWT 4118AHC-S

Zobraziť katalóg
HOOVER WDWT 4118AHC-S + 5 rokov záruka po registrácii
Práčka so sušičkou energetická trieda A, spredu plnená, náplň práčky 11 kg, náplň sušičky 8 kg, maximálne otáčky 1400 ot./min, hlučnosť prania 57 dB, hĺbka 60 cm, šírka 59.5 cm, výška 85 cm,
Kód:  HOOVPS019 Produktové číslo:  31007467 Stránky výrobcu

HOOVER WDWT 4118AHC-S

Práčka so sušičkou HOOVER WDWT 4118AHC-SA je dokonalým pomocníkom do každej domácnosti, ktorý sa precízne postará o vašu bielizeň. Práčka disponuje radom praktických funkcií a programov, ktoré vám ešte viac zjednodušia starostlivosť o oblečenie. Vysoko výkonný invertorový motor zaistí perfektne tichý chod. Práčka pojme až 11 kg bielizne a usuší pritom 8 kg bielizne. Súčasťou jej výbavy je 16 základných programov a 40 programov vďaka technológii One Fi Extra. Tá umožňuje bezdotykové pripojenie k WiFi alebo k NFC a ovládanie práčku cez aplikáciu Wizard. Práčku do sušičkou možno taktiež celkom komfortne ovládať hlasom a nechýba ani digitálny dotykový LCD displej.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou HOOVER WDWT 4118AHC-SA

  • Praktická práčka so sušičkou
  • S vysoko výkonným invertorovým motorom
  • S kapacitou 11 kg pre pranie a 8 kg pre sušenie bielizne
  • Technológia All in One pre precízne rozpustenie prášku spoločne s vodou
  • 3 úrovne sušenia bielizne a 3 úrovne intenzity prania
  • S celkom 16 programami a 40 programami vďaka One Fi Extra
  • Ukazovateľ zostatkového času prania
  • Bezpečnostný zámok dverí aj detská poistka
  • Komfortné ovládanie hlasom
  • Bezdotykové pripojenie k WiFi alebo k NFC
  • Možnosť stiahnutia mobilné aplikácie
  • S prehľadným LCD displejom
  • Farebné vyhotovenie: biele

S patentovaným systémom rozpustenia prášku

Práčka plnená spredu HOOVER je vybavená technológiou All in One, patentovaným systémom rozpúšťania pracieho prášku spoločne s vodou v špeciálnej komore a následným kropením bielizne touto penou počas prania. Ponúka tiež 3 úrovne sušenia, zvoliť tak môžete režim extra suché, na žehlenie a na ramienko, presne podľa vašej potreby a situácie. Na výber máte tiež 3 úrovne intenzity prania, a to v závislosti od stupňa znečistenia bielizne. V každom prípade sa práčka so sušičkou o vaše oblečenie postará vždy šetrne a s perfektným výsledkom.

Programy pre všetky druhy oblečenia

Pre pranie a sušenie bielizne je práčka so sušičkou vybavená celým radom programov, ktoré zaistia starostlivosť každému kúska vo vašom šatníku. Určite oceníte parný program, ošetrenie parou či rýchle programy, ktoré oblečenie vyperú za niekoľko málo minút. Vo výbave spredu plnenej práčky nechýba ani program pre jemnú bielizeň a taký, ktorý umožní pranie rôznych typov látok a farieb dohromady. Samozrejmosťou sú tiež programy pre vlnu, hodváb, bavlnu, syntetiku, plákanie i extra plákanie, odstreďovanie či predpierka.

S prehľadným LCD displejom

V priebehu prania zobrazuje prehľadný displej informáciu o zostatkovom čase do konca pracieho cyklu, o ktorom vás následne informuje ukazovateľ ukončenia cyklu. Práčka je tiež vybavená bezpečnostným zámkom dverí a detskou poistkou, ktoré zamedzí prenastavovaniu programov práčky a tiež nechcenému otvoreniu jej dvierok. Práčka s predným plnením so sušičkou HOOVER WDWT 4118AHC-SA je jednoducho skvelým pomocníkom do každej domácnosti, ktorý sa vždy šetrne a precízne postará o vaše oblečenie.

Rozmery:
85 × 60 × 59,5 cm


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
73 kg Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
73 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Keď si objednám túto práčku so sušičkou tak keď mi doručia objednávku bude doručený aj darček (robotycky vysávač)?

Diskusia a poradňa k HOOVER WDWT 4118AHC-S
Príslušenstvo pre HOOVER WDWT 4118AHC-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER WDWT 4118AHC-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER WDWT 4118AHC-S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií