AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A + / A / A, hlučnosť 49dB, 8 programov, odložený štart (1-12 hod.), ukazovateľ nedostatku soli a leštidla, Overflow systém, 82x59.5x57cm
Kód:  FAM2440p Produktové číslo:  LTF8B019CEU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ Predaj skončil

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ

Plne vstavaná umývačka Hotpoint-Ariston obohatí vašu kuchyňu. S kapacitou 13 súprav riadu je vhodná aj pre väčšie rodiny, 8 umývacích programov zlikviduje všetku špinu a baktérie s energetickej triede A +. Ak umývačku nenaplníte celú, môžete využiť niektorý z programov rýchleho umývania, ktorý skráti celkovú dobu činnosti a zároveň zníži spotrebu vody. S inteligentnou funkciou odloženého štartu komfortne naplánujete umývací proces na ktorúkoľvek dobu.

Vnútorný priestor je riešený dômyselne a umožňuje vysokú mieru flexibility. Posuvná odkladacia plocha na príbory ušetrí veľa miesta, nastaviteľný horný kôš Lift up Basic môžete prispôsobiť aktuálnym potrebám. V dolnom koši sa nachádza fixné držiaky tanierov. Prehľad o programoch a fázach cyklu získate vďaka digitálnemu displeju. Spotrebič je tiež vybavený indikátorom nedostatku soli a leštidla.

Umývačka je vybavená technológiou Overflow, ktorá zamedzuje úniku vody.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON LTF 8B019 C EU.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií