Doručení zdarma Alzaboxy

Fallout

Zobraziť katalóg
Fallout
5 10 hodnotení
Dosková hra – strategická, podľa filmov a hier, pre 1 až 4 hráčov, dĺžka hry 180 min, rok vydania 2017, v českom jazyku,, vhodné od 14 rokov
65,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAif10142 Produktové číslo:  8594054918364

Fallout

Dobrodružná postapokalyptická doskovka Fallout zaujme ako fanúšikov rovnomennej populárnej videohry, tak aj všetkých nadšencov doskových hier. Vitajte v pustatine, ktorá je krajne nebezpečná a nehostinná. Svet bol zničený atómovou vojnou a vy máte jediný cieľ: prežiť. Podarí sa vám to? Je potrebné preskúmať zakrytú mapu, bojovať s nepriateľmi a zlepšovať sa vo svojich schopnostiach. Žiaduca je rovnováha medzi znepriatelenými frakciami. Plňte úlohy, ktoré budú meniť smer vášho dobrodružstva. Čiňte rozhodnutie, ktoré ovplyvní, čo si o vás budú ostatní myslieť. Hrajte Fallout a... vyhrajte.

Kľúčové vlastnosti doskovej hry Fallout

  • Strategická dosková hra
  • Inšpirované populárnou videohrou
  • V priebehu hry budete skúmať mapu, bojovať s nepriateľmi a robiť mnohé rozhodnutia
  • Skvelá zábava na dlhšiu dobu
  • Vhodné pre hráčov od 14 rokov

Fallout zlepší vaše strategické myslenie

V hre Fallout rozviniete svoje strategické myslenie. Čaká na vás veľa dôležitých rozhodnutí. Pridáte sa na stranu Železnice či Inštitútu? Odhalíte tajomstvo Vaultu 84? Získa Bratstvo ocele prevahu nad Enklávou? Zahrajte sa s priateľmi a rozšírte svoj vplyv do celej pustatiny.

Počet hráčov:
1 – 4

Doba hry:
2 – 3 hodiny

Obsah balenia:
Pravidlá hry
Prehľad pravidiel
5 plastových figúrok a štartových súčastí
3 kocky V.A.T.S.
12 kolíčkov
21 mapových dielov
4 karty scenárov
34 kariet stretnutie v pustatine
21 kariet stretnutie v osade
20 kariet stretnutie vo vaulte
4 herné panely s 8 spojkami
100 kariet úloh
14 kariet perkov
54 žetónov zátok
35 žetónov S.P.E.C.I.A.L.
27 žetónov nepriateľov
12 žetónov stavov
34 kariet koristi
25 kariet zdrojov
11 kariet unikátnych zdrojov
2 žetóny moci
23 kariet agendy
10 žetónov frakcií
8 značiek úloh

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Herné a filmové série
Fallout Hotovo!
Typ produktu
Dosková hra Hotovo!
Počet kociek
3 Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Fallout Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Dosková hra Hotovo!

Základné

Počet kociek
3 Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Obsah balenia
Figúrky, Hracia doska, Karty, Kocka, Návod na hru, Žetóny Hotovo!
Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Dĺžka hry
180 min Hotovo!

Dátum vydania

Rok vydania
2017 Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Čeština Hotovo!

Žánre a herné mechaniky

Žáner
Strategická Hotovo!
Subžáner (téma)
Motív filmu/hry/knihy, Vojna Hotovo!
Herné mechaniky
Budovanie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky doskové hry s hernou, filmovou a komiksovou tematikou

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky vojnové stolové hry
» Všetky budovateľské stolové hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi poradit kde najdu film z kterého tato hra vychází? Děkuji za případné upravení popisku. (Pokud tedy nemyslíte film The Fallout z roku 2021, což je rodinné drama)

Dobrý den, Mám dotaz ohledně tohoto produktu. Dnes mi byl doručen po zakoupení na stránce alza.cz a po rozbalení a pokusu o hraní jsem přišel na divnou věc. V krabici je sice určený počet dílků mapy (21) ovšem některé dílky jsou duplicitní (5 z nich mají stejné budovy jako dalších 5). Karta táboru na rozcestí je také stejná na obou stranách. V čem je ovšem problém je to, že téměř všechny karty které jsou zobrazeny na kartách scénářů v balíčku nejsou (chybí např. mapový dílek megatuny nukleusu nebo diamond city které mají být dle scénářů v balení). Je možné že je moje balení vadné špatně natisknutýma mapovýma dílkama nebo je pouze chyba v mapách scénáře?

Bude na Alze k dostání i nové rozšíření Nová Kalifornie?

Diskusia a poradňa k Fallout
Ďalšie informácie

Mariposas (RECENZIA) – Chytili sme na paseke motýlika

Príroda je fascinujúca a neustále má tendenciu ľudstvo ohromovať. Na našej planéte žijú tvory, ktorých životná púť necháva v nemom úžase každého, kto sa o nich dozvie viac. Jedným z takýchto druhov je motýľ monarcha sťahovavý, ktorý kvôli svojej reprodukcii musí prekonať viac ako 4 000 km zo stredného Mexika až na sever USA. Práve túto neuveriteľnú cestu prežijete v dnes recenzovanej stolnej hre Mariposas od autorky Elizabeth Hargrave.

Sonic a parťáci (RECENZIA) – Pretekanie s bodlináčmi

Modrý ježko Sonic patrí medzi jeden z tradičných symbolov spoločnosti SEGA, resp. celého počítačového hrania. Aktuálne sa dostal aj do hľadáčika filmových fanúšikov, takže záujemcov o rodinnú pretekársku doskovú hru Sonic a priatelia bude určite dosť. V našej recenzii sa tiež dozviete, ako funguje chytľavý mix podpory vlastného tímu a škodenia ostatným.

Zombicide: Druhá edícia (RECENZIA) – Hlad je sviňa

Na trhu sa nenájde veľa stolových hier s epickým priebehom, do ktorých by mohli naskočiť aj doskovkoví zelenáči a užiť si ich. Jednu z výnimiek predstavujú tituly z rodiny Zombicide, pri ktorých základné pravidlá pochopíte behom pár kôl a v tíme so skúsenejším hráčom si boj proti zombíkom vychutná každý. Po fantasy odnoži Čierny mor a niekoľkých prídavkoch s vlkolakmi a orkami sa vracia späť moderná verzia, teraz s upravenými mechanikami v druhej edícii. Ako sa tento masaker nemŕtvych hrá, sa dočítate v našej recenzii.

Zóna: Tajemství Černobylu (RECENZIA) – Radiácii navzdory

Máloktorá katastrofa modernej histórie vzbudzuje v ľuďoch takú predstavivosť a zvedavosť ako výbuch černobyľskej elektrárne. Dodnes z neho ťaží inšpiráciu nejeden postapokalyptický román východných autorov alebo filmoví tvorcovia. Na suchu nezostávajú ani počítačoví hráči, predovšetkým vďaka akčnej FPS S.T.A.L.K.E.R., ktorého druhý diel sa práve pripravuje. Práve naň v mnohom nadväzuje stolová hra Zóna: Tajemství Černobylu, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Recenzie Fallout
Príslušenstvo pre Fallout Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fallout.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií