Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Helium Balloon Time 50

Zobraziť katalóg
Helium Balloon Time 50
4,6 30 hodnotení
Hélium na plnenie lietajúcich rýb Air Swimmers a balónikov, odporúčené pre dospelých
Kód:  HRAa4198 Produktové číslo:  5601962010097 Stránky výrobcu

Helium Balloon Time 50

Originálna héliová fľaša Balloon Time, ktorá vystačí na nafúknutie 50 balónikov, alebo napustenie lietajúcej ryby s jej dofukovaním počas približne 12 - 18 mesiacov. Súčasťou fľaše je ventil s gumovou plniacou tryskou, takže nie je potrebné žiadne iné príslušenstvo. Výrobca je celosvetový líder vo výrobe oceľových fliaš Worthington Cylinders.

Fľaše sa možno zbaviť po jednoduchom uvoľnení výpustného ventilu v rámci komunálneho odpadu či v akomkoľvek zbernom dvore. Fľaša je 100 % recyklovateľná. Značka Balloon Time je držiteľom certifikátov EÚ a spĺňa všetky bezpečnostné normy. Získala aj ocenenia "Toy of the year award" 2006 a "Best product award" 2007.

Doplňujúce informácie:
Obsah fľaše 0,42 m3
N
a 50 balónikov (nie sú súčasťou balenia)
100 % čisté hélium
18 bar
Český návod

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
18 rokov Hotovo!
Obsah balenia
Hélium Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
18 rokov Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Hélium Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Mohu se zeptat co pak s prázdnou lahví? Lahev je nevratná a nedá se naplnit. Tak kde mi ji pak vezmou? Ve Sběrném dvoře s tím nechtějí mít nic společného a takovéhle věci se neodkládají u popelnice. Zvláště né v létě, kde by se zbytky náplně mohli zahřát a ............ Kam se odevzdává lahev?

kolik litrů (hélia) je v jedné bombě?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lze tuto láhev použit následujícím způsobem: naplnit 25 balónků a za následující tři týdny naplnit dalších 25? Je možné, že helium po otevření z lahve postupně vyprchá? Děkuji za odpověď. Zuzana K.

nikdo to nekupujte vyhozený peníze

Diskusia a poradňa k Helium Balloon Time 50
Príslušenstvo pre Helium Balloon Time 50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helium Balloon Time 50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flasche Helium Balloon Time 50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flasche Helium Balloon Time 50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Helium Balloon Time 50.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií