Jurský svet Hero Masher - Hybridný dinosaurus Dilophosaurus

Zobraziť katalóg
Jurský svet Hero Masher - Hybridný dinosaurus Dilophosaurus
Figúrka - odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa2483D Produktové číslo:  ASRT5010994862442
Jurský svet Hero Masher - Hybridný dinosaurus Dilophosaurus Predaj skončil

Jurský svet Hero Masher - Hybridný dinosaurus Dilophosaurus

Potešte fanúšikov dinosaurov a obdarujte ich zábavnou stavebnicou z radu Hero Mashers. Teraz si môžu zložiť vlastného a úplne originálneho hybridného dinosaura. Každé balenie obsahuje jednu postavičku z Jurského sveta a ďalšie časti tela, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať. Fantázii sa medze nekladú. Vybrať si možno z nekonečného radu možností. Pridajte dinosaurovi hrozivé ústa, mohutnejšie končatiny alebo krídla. Zostavte si najsilnejšieho hrdinu a rozhodnite o tom, ako bude vyzerať.

Vypnuté
Hero Mashers

Hero Mashers - Jurský svet

Navrhnite nový druh

Dinosaurus má na tele niekoľko prípojných bodov, preto je možné ľahko odpojiť všetky končatiny a nahradiť ich inými. Jednotlivé balenia dinosaurov z edície Jurský svet možno medzi sebou ľubovoľne kombinovať.

Hračka je vyrobená z kvalitného plastu a vyniká prepracovanými detailmi. S unikátnou stavebnicou Hero Mashers si môžu vaše deti vytvoriť vlastný prehistorický svet.

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky končatiny sú odnímateľné a možno ich ľubovoľne kombinovať
  • Balenie obsahuje hybridného dinosaura Dilophosaura a ďalšie súčasti na zostavenie nového druhu
  • Rozvíja manuálnu zručnosť, kreativitu a fantáziu
  • Kvalitné a zdravotne neškodlivé vyhotovenie
Vypnuté
Hero Mashers

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Druh
Dinosaury Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Druh
Dinosaury Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jurský svet Hero Masher - Hybridný dinosaurus Dilophosaurus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jurský svět Hero Mashers - Hybridní dinosaurus Dilophosaurus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jurský svět Hero Mashers - Hybridní dinosaurus Dilophosaurus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jurský svět Hero Mashers - Hybridní dinosaurus Dilophosaurus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jurský svět Hero Mashers - Hybridní dinosaurus Dilophosaurus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií