PET PET

LEGO Batman Movie 70909 Vlámanie do Batcave

Zobraziť katalóg
LEGO Batman Movie 70909 Vlámanie do Batcave
Stavebnica 1047 dielikov, odporúčaný vek 8-14 rokov
Kód:  LO1530 Produktové číslo:  5702015869836 Stránky výrobcu
LEGO Batman Movie 70909 Vlámanie do Batcave Predaj skončil

LEGO Batman Movie 70909 Vlámanie do Batcave

S príchodom filmu Batman Movie prichádza LEGO s novou radou svojich stavebníc, ktoré budú pripomínať postavy a scény z tohto filmu. Objavte svet všetkých týchto superhrdinov s LEGO Batman Movie! Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 8 do 14 rokov a okrem toho, že poskytuje nekonečný zdroj zábavy, napomáha k rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 do 14 rokov
  • Motív filmu Batman Movie
  • Úžasný svet superhrdinov
  • Umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný príbeh
  • Rozvíja tak kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 1047

LEGO Batman Movie 70909 - Vlámanie do Batcave

Tučniak sa prebúral do Batcave vo svojom Duckmobilu a chystá sa odkryť všetky Batmanovho tajomstvo! Najlepší spôsob, ako celú záležitosť vyriešiť, je premeniť sa z Bruce Waynea na Batmana. Na obrazovke Batcomputeru v otáčacom kontrolnom centre nájdite nepozvaného návštevníka, zo skrine si vyberte jeden z oblekov (potápačský oblek Scu-Batsuit, odolný oblek Batsuit a oblek Batsuit s Bat-tryskami) a pripravte sa na súboj! Zaútočte nečakane pružinovými raketami na lodi Batboat a vystreľovacie, ale vyhýbajte sa výstrelom zo zbraní Duckmobilu. Stavte votrelca do väzenia a dajte pozor, aby sa neoslobodil pomocou výbušného zariadenia.

Obsah balenia:
štyri minifigúrky - Batman, Tučniak, Bruce Wayne a Alfred Pennyworth, navyše dve figúrky stúpencov Tučniaka
detailné jaskyne Batcave - otáčací miestnosť pre premenu, vyvýšené a otáčacia kontrolné centrum s Batcomputerem v tvare netopiera s mnohými obrazovkami, otáčacia stolička, funkcia zdvíhanie plošiny, dve skrine, kde Batman schováva svoje Batarang, navyše kocka s logom Batmana, väzenia s funkciou výbuchu steny a otáčacia skriňa s tromi rôznymi obleky Batsuit pre Batmana
loď Batboat - kokpit pre minifigúrku, dve pružinové rakety s tajnou spúšťa, štyri vystreľovací a zadné netopierie krídla
Tučňákův Duckmobil - kokpit pre minifigúrku s posuvnou pákou, dva dvojité vystreľovací, 2 raketové strely a otáčacia vrtule
dva Batmanovy Batarang
kotúčové píly stúpencov Tučniaka
Batmanovho kapucne a opasok s náčiním
dýchacie zariadenie
plutvy
mikrofón
zlatá kapucňa
Tučňákův kožušinový golier
dáždnik
klobúk a okuliare patriaci Bruce Waynea

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Poznáte z
Batman Hotovo!
Druh
Stavebnica Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Batman Hotovo!

Druh

Druh
Stavebnica Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Batman Movie 70909 Vlámanie do Batcave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Batman Movie 70909 Vloupání do Batcave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Batman Movie 70909 Batcave-Einbruch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Batman Movie 70909 Batcave-Einbruch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Super Heroes 70909 Betörés a Denevérbarlangba.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií