Lexibook Konzola k TV – 200 Games

Zobraziť katalóg
Lexibook Konzola k TV – 200 Games
4,0 5 hodnotení
Herná konzola – odporúčaný vek od 3 rokov
Zľavnené -21 %
14,90 € 18,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAif16263 Produktové číslo:  3380743072685
Lexibook Konzola k TV – 200 Games 18,90 € 14,90 € Momentálne nedostupné

Lexibook Konzola k TV – 200 Games

Máte radi hranie video hier a chcete si zahrať aj nejakú retro hru? Potom práve pre vás tu je Lexibook konzola k TV. S týmto ovládačom máte možnosť hrať až 200 8-bitových hier. Nechýbajú medzi nimi ani klasiky. Chcete prehnať kolesá pretekárskeho auta, postrieľať pár monštier alebo potrápiť svoje mozgové závity? Tak hurá na to! Ovládač stačí pripojiť k televízoru, ktorý má konektor audio/video (RCA). Kábel AV v dĺžke 1,05 m je súčasťou balenia. Napájanie ovládača zaistia 3 AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) alebo USB kábel (súčasťou balenia). Tieto retro hry budú baviť celú rodinu.

Kľúčové vlastnosti Lexibook konzoly k TV

  • Lexibook konzola k TV obsahuje 200 8-bitových retro hier
  • Hrajte logické, pretekárske, akčné hry či arkády
  • Zábava pre celú rodinu
  • Možno pripojiť k TV s konektorom audio/video
  • Funguje na 3 AAA batérie či na USB kábel
  • Súčasťou balenia je AV kábel

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AAA Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pořídili jsme u Vás tuto konzoli, ale potřebovali by jsme pořídit nějaký prodlužovací kabel k ovladači. Jaký nám doporučíte? Postačí nám prodloužení cca o 1 metr. Nevím jaký kabel s konkrétní koncovkou pořídit.... Děkuji

Koupili jsme to dětem k Vánocům a radši jsme to nejdřív vyzkoušeli, aby nebyli nejdřív natěšené a krátce na to zklamané. Nejdřív konektory neseděli do 4 roky nové televize Samsung, museli jsme použít redukci. Poté se hry na obrazovce objevily, ale jsou velice zrnité a celé je to stále jen černobílé - to tak má být naschvál jakože je to retro, nebo to je třeba tou redukcí? A u spousty her joystick téměř nereaguje a nejdou tedy uspokojivě hrát. Všude na propagačních materiálech se hra tváří jako barevná. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, na to, aby dieťa mohlo hrať hry cez TV stačí iba táto konzola, hry sú v nej , alebo treba zakúpiť nejaké samostatné hry? Dakujem

Obsahuje konzole hru Mário?

Pasuje ku akemukolvek typu televizora?

Diskusia a poradňa k Lexibook Konzola k TV – 200 Games
Príslušenstvo pre Lexibook Konzola k TV – 200 Games Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lexibook Konzole k TV - 200 Games. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lexibook TV-Konsole - 200 Spiele. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lexibook TV-Konsole - 200 Spiele. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lexibook Konzol TV-hez - 200 Games.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií