Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Ludi Maxi stan Obchod

Zobraziť katalóg
Ludi Maxi stan Obchod
Detský stan – na doma aj na von, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAjd1165 Produktové číslo:  3550833600023 Stránky výrobcu
Ludi Maxi stan Obchod Predaj skončil

Ludi Maxi stan Obchod

Kúpte svojim deťom úžasnú schovávačku detský stan Ludi Maxi Obchod na doma aj na von. Stan je vyrobený v originálnom dizajne ako obchodík s potravinami a obsluhou. Krásny obchod je možné si postaviť doma aj vonku. Skladanie aj rozkladanie je rýchle a jednoduché. Po zložení môžete stan vložiť do prenosnej tašky. Stan Ludi Maxi je vhodný pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti stanu Ludi Maxi Obchod

  • Stan je možné používať doma aj vonku
  • Po zložení môže byť uložený v prenosnej taške
  • Je vyrobený v originálnom dizajne
  • Veľmi rýchlo sa skladá aj rozkladá
  • Vhodný pre deti od 3 rokov

Rozmery:
106 × 94 × 94 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Maxi stan Obchod Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Maxi stan Obchod. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Maxi Spielzelt Kaufladen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Maxi Spielzelt Kaufladen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi Maxi Sátor Kisbolt.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií