PET Aplikace

RC auto Vortex

Zobraziť katalóg
RC auto Vortex
5 3 hodnotení
RC auto s náhonom na všetky 4 kolesá, otáča sa o 360°, rozmery 32 x 34 x 14 cm, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa5999 Produktové číslo:  4894380841812

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RC auto Vortex

Pre malých aj veľkých milovníkov adrenalínovej zábavy na štyroch kolesách prichádza na svetlo sveta diaľkovo ovládané monštrum. Vozidlo disponuje dvoma nezávislými motormi, ktoré poháňajú dve kolesá na svojej strane modelu. Vďaka tomu zvládne tento dravec akýkoľvek terén, na ktorý ho len vypustíte. Motory sú napájané pomocou jednej batérie, ktorá je súčasťou balenia. Štyri obrovské kolesá môžete pomocou pumpičky nafúknuť a zdolávať náročný terén. Model je schopný otáčať sa o neuveriteľných 360°, skákať, narážať a uháňať neuveriteľnou rýchlosťou.

Diaľkové ovládanie bolo vyhotovené na jednoduché a intuitívne ovládanie, ktoré zvládnu aj deti s úplnou ľahkosťou. Ovládač môže komunikovať s autom až do vzdialenosti 25 metrov. Vozidlo je z veľmi pevného a húževnatého materiálu, takže sa nemusíte báť o jeho bezpečnosť ani pri tých najbláznivejších trikoch.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Rozmery modelu:
32 × 34 × 14 cm

Odporúčaný vek:
8 rokov

Kľúčové vlastnosti

  • Model štvorkolesového monštra
  • Individuálne ovládané nápravy
  • Možnosť robiť bláznivé triky
  • Veľmi odolná konštrukcia
  • Kolesá možno nafúknuť pumpičkou
  • Diaľkové ovládanie komunikuje do vzdialenosti 25 m

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Chcel by som sa spýtať či sa jedná o nový výrobok, alebo používaný výrobok? ďakujem

Dobrý den, je toto autíčko voděodolné. Děkuji

Dobrý den.Prodávají se na autíčko náhradní díly?Je možno v případě poruchy auto opravit?Děkuji Zehnálková

Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či sa dá doobjednať batéria, nabíjačka a anténa na RC auto Vortex - zakúpené u Vás. Ak áno, poprosila by som info o cene tohoto príslušenstva. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k RC auto Vortex
Príslušenstvo pre RC auto Vortex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RC auto Vortex. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RC Vortex automatisch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RC Vortex automatisch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RC Vortex auto.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií