Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HTC U11 Plus

Zobraziť katalóg
HTC U11 Plus
Mobilný telefón – 6.0" 2880×1440, procesor Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core, RAM 6GB, interná pamäť 128GB, MicroSDXC až 256GB, fotoaparát 12Mpx f/1.7+8Mpx, GPS, A-GPS, NFC, 3G/LTE, USB Type-C , čítačka odtlačkov prstov, rýchle nabíjanie, vodoodolný podľa IP68, batérie 3930mAh, Android 8.0 Oreo
Kód:  HT2286ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC U11 Plus

vlastnosti telefónu

158,5 mm

HTC U11 Plus

74,9 mm

HTC U11 Plus

8,5 mm

Hmotnosť telefónu: 188 g

Úhlopříčka displeje

6,0 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.0 Oreo

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 930 mAh

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

158,5 × 74,9 × 8,5 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G / LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

188 g

hmotnosť telefónu

Pozrite sa dovnútra majstrovského kúska

HTC vám ponúka telefón, ktorý je vizuálne veľmi príťažlivý vďaka úplne novej priesvitnej zadnej časti a majstrovskému dizajnu – vnútri aj na povrchu. Krásne tvarovaný povrch z tekutého skla a trojosové krivky sú nielen príťažlivé, ale sú skonštruované tak, aby sa telefón príjemnejšie a istejšie držal v ruke. Obdivujte vnútornú krásu pri pohľade priesvitným sklom aj jedinečný farebný odtieň dodávajúci remeselnému majstrovstvu tú pravú hĺbku a výraz.

Posúvajte hranice výdrže a výkonu

Všetko v telefóne je určené k tomu, aby ste mali k dispozícii najvyšší možný výkon – väčšiu odolnosť proti vode, batérie s jednou z najväčších kapacít aj najnovší procesor zaručujúci, že všetko prebieha rýchlo a bez problémov. Každý telefón HTC U11+ je vybavený rovnakou mobilnou platformou Nanometer 10 Qualcomm Snapdragon 835, a to bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Užívajte si úchvatnú rýchlosť, skvelú grafiku, vynikajúci a ladný výkon a dlhšiu životnosť batérie.

Obraz ako v kine

Displej starostlivo vyvinutý tak, aby podporoval farebný priestor DCI-P3, ponúka najživšie možné podanie farieb, širšiu paletu farieb a neuveriteľnú farebnú presnosť. HTC U11+ navyše podporuje formát videa HDR10 ii, takže video s obrazmi pulzujúcimi životom musí uchvátiť každého. Vďaka väčšej obrazovke predstavuje tento telefón nový obľúbený spôsob sledovania filmov a hrania hier. A vďaka pomeru strán 18 : 9 sa aj tak veľká obrazovka pohodlne vojde do dlane.

Jeden z najlepších fotoaparátov v smartfóne

HTC U11+ je v porovnaní s HTC U11 vybavený vylepšeným fotoaparátom, ktorý v hodnotení DxOMark Mobile dosiahol pozoruhodný výsledok 90 bodov. Dokonalé detaily, výnimočné schopnosti pri zlom osvetlení a superrýchla závierka - to je len niekoľko perál, ktoré jednoducho nemôžu uniknúť vašej pozornosti. Na prémiovú technológiu HDR Boost sa môžete spoľahnúť pri robení dynamických snímok scény bez akéhokoľvek spomalenia. Po skontrolovaní scény je nadobudnutých viac snímok, aby sa vyvážilo svetlo a odstránil sa šum, ak je to nutné.

Svieži, čistý, pôsobivý

Najlepší fotoaparát UltraPixel 3 s rozlíšením 12 MPx vás odmení úchvatnou kvalitou sviežich snímok. Systém optickej a elektronickej stabilizácie vám vždy pomôže zaobstarať úplne stabilné a ostré snímky. HTC U11+ ponúka rovnakú oceňovanú kvalitu videa ako HTC U11. Časový systém redukcie šumu a stabilizačný systém zaručujú vynikajúce farby a čistotu. Dôverujte automatickému ostreniu UltraSpeed ??pri robení absolútne ostrých videí a vzrušujúcich záberov plných akcie. A vďaka funkcii Acoustic Focus s 360° vaša nahrávka pôsobí, ako by ste boli stále uprostred diania.

Selfie fotoaparát

Nový predný fotoaparát s rozlíšením 8 MPx využíva rovnakú výkonnú technológiu HDR Boost a potlačenie šumu ako hlavný fotoaparát. Snímajte autoportréty s presnými detailmi a živými farbami – dokonca aj v zlom svetle.



Intuitívnejšie ako kedykoľvek predtým

HTC myslelo na vaše potreby, aby dokázalo ponúknuť telefón ovládateľný jednou rukou. Stačí len prejsť prstom cez domovskú obrazovku a hneď sú k dispozícii upozornenia všetkých aplikácií – všetko je možné zvládnuť len jednou rukou. A vďaka technológii Edge Sense je možné ľubovoľnú aplikáciu používať po jednoduchom stlačení.


Získajte prístup k funkciám stlačením

Edge Sense vám umožňuje zľahka stlačiť telefón zo strán a získať prístup k ľubovoľnej aplikácii, zaobstarať fotografie či videá, spustiť hlasového asistenta a mnoho ďalších vecí len jedným intuitívnym gestom – dokonca aj v daždi.

Jednoduchý spôsob požiadania o pomoc

HTC U11+ má vždy aktívnu možnosť hlasového prístupu k službám Google Assistant, avšak s technológiou Edge Sense možno hlasového asistenta spustiť aj bez slov – obyčajným stlačením telefónu. Stačí len stlačiť a Google Assistant pribehne na pomoc. Môžete mu klásť ľubovoľné otázky, plánovať s priateľmi, získať pomoc ohľadom domácnosti a pod. Vždy aktívny mikrofón umožňuje spúšťať službu Google Assistant aj s vypnutou obrazovkou.

Silný zvuk, ktorý aj cítite

Zvukový systém si skrátka zamilujete. Známa skvelá technológia HTC BoomSound so slúchadlami HTC USonic sú zárukou, že veľmi kvalitný zvuk budete mať k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek. Vylepšená konštrukcia reproduktora využíva celé telo telefónu ako akustickú komoru, čo je zárukou silnejšieho, bohatšieho zvuku a lepšieho dynamického rozsahu s menším skreslením. 

Všetkého viac a počas dlhšej doby

Vďaka batérii s jednou z najväčších kapacít na trhu je tu telefón, na ktorý sa dá vždy spoľahnúť. HTC U11+ má o 30 % dlhšiu výdrž batérie a tak ľahko zvládnete viac vecí, ktoré radi robíte – počas ešte dlhšej doby.

HTC SENSE COMPANION

Vo vnútri každého HTC U11+ sa nachádza spoločník s umelou inteligenciou, ktorý je určený len pre vás. HTC Sense Companion sa vás naučí chápať a zapamätá si vaše každodenné činnosti, aby vám každý deň poskytoval ešte viac pohodlia.

 

Parametre a špecifikácia

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Typ displeja
Super LCD Hotovo!
Jemnosť displeja
538 PPI Hotovo!

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Typ displeja
Super LCD Hotovo!
Jemnosť displeja
538 PPI Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,7 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Skóre DxOMark (hlavný fotoaparát)
90 Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,45 GHz (2 450 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 8.0 Oreo Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ta dostupnost je zufala...čakam na predaj a recenzie už dlho a nic. Ako HTC ma fin. problémy, ale takto si teda nepomahaju. Za dva mesiace vide galaxy s9 a pridu o dalších zakaznikov, nakolko už má s9 disponovat AKG stereorepro a prave repro boli jednou s věcí, preco som chcel u11+.

Dobrý den, zásádní otázka...bude telefon dual sim?

Dobrý den,kdy bude mobil v prodeji ? Děkuji za odpověď.

Už sa neviem dočkať :) Najprv som chcel LG V30, potom Mate 10 a teraz finalne chcem U11+

To "Těšíme se" můžete klidně oddělat, protože HTC nemá v plánu HTC U11+ prodávat jinak, než jen a pouze přes jejich stránky.. :-(

Ja už čakám na tento mobil dlho tak som sa rozhodol kúpiť S9 plus. Kým príde tento mobil ku operátorom na slivensku budú ďalšie vianoce. Ak má niekto záujem viem doručiť mobil z Rakúska.

Dobrý den, stále nic nového ohledně dostupnosti? Konkurence ho již má skladem nějakou dobu... Děkuji.

Dobrý den, kdy předpokládáte naskladnění tohoto modelu? Bude po naskladnění model vystaven ve Vašem showroomu v Praze? Děkuji

je voděodolný?

Hmm. Taky jsem ho chtěl, ale 22 litrů je pro opravdové nadšence značky... :-(((

12
Diskusia a poradňa k HTC U11 Plus
Príslušenstvo pre HTC U11 Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC U11 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC U11 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC U11 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC U11 Plus.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií