AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Huawei P Smart S

Zobraziť katalóg
Huawei P Smart S
Mobilný telefón 6.3" OLED 2340 × 1080, procesor HiSilicon Kirin 710F 8-jadrový, RAM 4 GB, NM Card až 256 GB, zadný fotoaparát 48 Mpx (f/1.8)+8 Mpx (f/2.4)+2 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 16 Mpx, elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, neblokovaný, batéria 4000 mAh, Android 10, Huawei Mobile Services
Kód:  HU3151ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Huawei P Smart S

Vlastnosti telefónu

157, mm

Huawei P Smart S

73,2 mm

Huawei P Smart S

7,8 mm

Hmotnosť telefónu: 163 g

Uhlopriečka displeja

6,3"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 10

Typ operačného systému

Kapacita batérie

4 000 mAh

Kapacita batérie

Micro Sim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

73,2 × 157,4 × 7,8 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

128 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

48 + 8 + 2 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

NM karta až 256 GB

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

163 g

Hmotnosť telefónu


Huawei P Smart S ponúka výborný fotoaparát a skvelú batériu

Ambiciózny telefón Huawei P Smart S vás určite zaujme nádherným dizajnovým spracovaním, vynikajúcou sústavou kamier, dobrou kapacitou batérie i používateľským prostredím Android 10. A cena? Tá je vzhľadom na ponúkané funkcie až prekvapivo nízka.



Huawei AppGallery

Inteligentný telefón Huawei P Smart S používa používateľské rozhranie EMUI a mobilné služby Huawei (Huawei Mobile Services). V telefóne nájdete obchod s aplikáciami Huawei AppGallery, ktorého obsah sa neustále rozširuje. Služby a aplikácie Google nie sú integrované a teda niektoré populárne aplikácie tretích strán nie je možné do telefónu Huawei P Smart S stiahnuť.

Velká obrazovka s tenkými rámikmi

Objavte úplne novú realitu bez hraníc v 6,3“ displeji s jemnosťou na úrovni 418 PPI. S rozlíšením 2 400 × 1 080 pixelov si na telefóne Huawei P Smart S vychutnáte fotografie aj videá v perfektnej kvalite. V ľavom hornom rohu sa nachádza drobný priezor na čelnú kameru so 16 megapixelmi.

Lákavý dizajn

Efektne zaoblené hrany.

128 GB

Veľkosť internej pamäte.

4 000 mAh

Vysoká kapacita batérie.

Kirin 710F

Dostatočne výkonný čipset.

48 Mpx 

Vysoké rozlíšenie primárneho snímača.

8 Mpx 

Ultra širokouhlý objektív.

2 Mpx 

Objektív na zachytenie hĺbky ostrosti.

16 Mpx 

Čelná kamera s HDR.

Smartfón Huawei P Smart S má kameru s umelou inteligenciou

Hlavná 48 Mpx kamera telefónu Huawei P Smart S vás prekvapí svojimi výsledkami, keď zachytí aj mimoriadne jemné detaily rozsiahlej scény. So svetelnosťou f/1.8 a výdatnou pomocou technológie stabilizácie obrazu Huawei Ai Image zachytíte perfektné snímky. Špeciálny Nočný režim sa potom postará o ostré fotografie aj po západe slnka. Na ďalšie kúzla s mobilnou fotografiou nesmie telefónu Huawei P Smart S chýbať ani 120° ultra širokouhlý objektív. Ideálny na fotografovanie do mesta, alebo zvečnenie prírodných krás.

Huawei P Smart S

Dostatočný výkon

Mobilný telefón Huawei P Smart S je postavený na 12 nm čipovej sústave Kirin 710F. K dispozícii má až 4 GB RAM a 128 GB internej pamäte. To je dostatok miesta na hry i ďalšie multimédiá.

Huawei P Smart S

Odomykanie odtlačkom prsta v displeji

Odomknutie telefónu Huawei P Smart S prebieha pomocou čítačky odtlačkov prstov, ktorá je zabudovaná v spodnej časti displeja. Aj napriek väčšej uhlopriečke telefónu ide o miesto, na ktoré pohodlne dosiahnete.

Huawei P Smart S sa chváli prehľadným používateľským rozhraním

V telefóne Huawei P Smart S sa nachádza systém Android 10, ktorý dopĺňa grafická nadstavba EMUI 10. Podstatou dizajnu EMUI10 je zlepšený vzhľad, viditeľne zvýšená rýchlosť celého rozhrania a aj drobné funkčné detaily, ktoré vám spríjemnia používanie smartfónu Huawei P Smart S.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Huawei P Smart S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P Smart S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei P Smart S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei P Smart S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei P Smart S.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií