AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Huawei Watch GT Active Orange

Zobraziť katalóg
Huawei Watch GT Active Orange
5 1 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu zo zápästia, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, GPS, barometer, gyroskop, kompas, senzor pre intenzitu svetla, tachymeter, senzor Galileo, pripojenie pomocou Bluetooth a NFC, stav batérie, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 128 MB, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: kov
Kód:  HU4691b1 Produktové číslo:  55023722 Stránky výrobcu

Huawei Watch GT Active Orange

Huawei Watch GT Active Orange sú smartwatch pre každého, kto chce mať stály prehľad o svojich aktivitách. Na prvý pohľad vás upúta ich strieborná farba puzdra. Materiálom remienka je silikón. Displej s uhlopriečkou 1,39 " zobrazí všetko, čo potrebujete vedieť.

Smart hodinky Huawei Watch GT Active Orange – základné funkcie

  • Smart hodinky HUAWEI možno spárovať s Androidom aj iOS
  • Hodnota vodotesnosti 50 m (5 atm)
  • Zobrazenie času: analógové
  • Radosť vám urobia klasické hodinkové funkcie, ako stopky, budík a dátum
  • Kontrolka nabitia batérie vás upozorní na prípadné vybíjanie
  • Neoceniteľnou funkciou sú notifikácie z telefónu
  • Nebudete blúdiť, hodinky majú funkciu kompasu
  • Hodinky obopína užitočná stupnica takzvaného tachometra na ľahké spočítanie rýchlosti
  • Športovo založeným jedincom pomôže barometer a jeho meranie tlaku vzduchu
  • Pohybový senzor získa cenné dáta pre ďalšie funkcie
  • Praktický gyroskop meria naklonenie

Huawei Watch GT Active Orange vás nenechajú v štichu

Huawei Watch GT Active Orange sa bez problémov spárujú s operačným systémom Android a iOS prostredníctvom Bluetooth a NFC. Indikátor batérie vás včas upozorní na klesajúci kapacitu batérie vašich hodiniek. Vstavaná batéria smart hodiniek sa pohybuje pri bežnom používaní okolo 240 h a nemalo by sa teda stať, že sa vám vybijú práve vtedy, keď vyrazíte von.

Smart hodinky vás motivujú k lepším výsledkom

Huawei Watch GT Active Orange vám poskytnú presné údaje o vašich aktivitách, ako je napr. beh, cyklistika a plávanie. Funkcia na meranie tepu sa hodí najmä pre určenie aeróbnej a anaeróbnej zóny pohybu vhodné na spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky vďaka tvorbe zaujímavých štatistík.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
46 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0,13 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz, fungijí hodinky Huawei watch GT Active na telefonu Huawei Y7 2019? Děkuji za odpověď, Kardasz.

Mam k watch gt active vic otazek, zejmena k fci CVICENI-sport.rezimy: 1.•Pri sport.rezimu(cviceni)nejde prepnuti do zakl.ciferniku-cas,stav baterie(cas je maly a pri vykonu nelze precist, stav baterie pouze, kdyz je kriticka) 2•cyklist.rezim-schazi asistent jako je u behu? 3•nejde vypnout gps pri sport.rezimech? 4•nejde mit stale spust.obr., pouze na max.20' pak uz se nedostanu do zakl.displeje, abych obnovil 20'

Hodinky jsou super po vsech strankach, ale jedine z ceho jsem prekvapen je tak banalni vec, ze jsem nikde nenasel zaznamenavani mezicasu! Jak u sport.rezimu, tak u obycejnych stopek! Nevim jestli spatne hledam, ale to by byl velky hendikep! Je to skutecne tak??

dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda hodinky komunikují s různými aplikacemi (livesport a podobně), nebo jestli fungují jen na uzavřený okruh aplikací, diky

Dobrý den, chci se zeptat, jestli hodinky ukáží text SMS nebo i zprávu z messengeru? Jméno volajícího? A lze přes ně telefonovat? A odpovědět na SMS jde? Děkuji za odpověď.

jsou vodotěsné

Dobrý den, v popisu jsem četl připojení přes Bluetooth nebo NFC . Dají se hodinky použít i k placení přes čip NFC nebo pouze pro připojení ? A ještě jsem se chtěl zeptat hodinky "Huawei Watch GT Sport Black" NFC nemají ? Děkuji

Dobrý den, používám tyto hodinky s iOS a mám problem s přijímáním notifikací. Notifikace popár hodinách přestanou chodit. Musím dát hodinky do továrního nastavení a přeinstalovat aplikaci Huawei zdraví, ale popár hodinách zase přestanou fungovat.

Zdravim dnes som prevzal hodinky ale balenie mi prislo rozbalene a to som od vas kupoval novy kus za plnu sumu nie rozbaleny alebo zanovny ako je to mozne ? Neviem ako to mam brat ze skusime uvidime ?

Dobrý den, chci se zeptat, jaké sportovní aktivity hodinky podporují?

12
Diskusia a poradňa k Huawei Watch GT Active Orange
Príslušenstvo pre Huawei Watch GT Active Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch GT Active Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT Active Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT Active Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Huawei Watch GT Active Orange.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií