Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF

Zobraziť katalóg
Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF
5 1 hodnotení
IP kamera s pripojením cez WiFi a Ethernet, vonkajšia, s nočným videním, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 85°, rotácia,, slot na MicroSD kartu max. 128 GB aplikácia pre Android, Windows a iOS, napájanie: zo siete
Kód:  IMXX21331 Produktové číslo:  07702L-2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF Predaj skončil

Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF

IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF je výborná voľba, ako ustrážiť svoj majetok. Táto kamera na dom pre vás zaobstará prvotriedne zábery vďaka rozlíšeniu až 1920 × 1080 px. Šošovka sníma v uhle 85°. Zariadenie vie ukladať vyhotovené snímky tiež na pamäťové karty typu MicroSD. IP kamera Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF dokáže vyhotovovať aj nočné zábery, a preto je predurčená na nepretržitú prácu a ochranu vášho majetku.

Vynikajúce prednosti IP kamery Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF

  • Možnosť uloženia snímok kamery IP na cloud a pamäťovú kartu
  • 85° snímanie
  • Určená najmä na vonkajšie použitie
  • Napájanie prostredníctvom adaptéra
  • Používa snímač CMOS
  • Nahraný soubor má formát H.264
  • WiFi kamera IP
  • Pripojenie pomocou Ethernetu

Konektivita IP kamery Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF

Samotná IP kamera je napájaná za pomoci adaptéra. Maximálna podporovaná veľkosť MicroSD karty je 128 GB. Zaobchádzať s ňou môžete prostredníctvom zariadenia s operačným systémom Android, Windows a iOS.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Hotovo!
Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Zorný uhol
85 ° Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Zorný uhol
85 ° Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vonkajšie IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den. umí kamera spolupracovat s Google Assistant?

Dobrý den. Kamera každou chvilku kouká do země a mluví anglicky. Jako by chtela znovu napárovat s mobilním zařízením. Mám připojení jen přes wifi, ale signál je dobrý a stálý. Po chvíli se zase sama bez zásahu srovná a funguje. Toto se během dne a noci neustále několikrát opakuje. Čím to může být? A jak to vyřešit? Předem děkuji.

Jelikož 14 dnů nikdo neodpověděl, tak se ptám znovu, abych konečně věděl, zda kameru mohu koupit. Dobrý den. V popisu jsem nenašel, zda kamera po detekci osoby, tuto osobu sleduje? Myslím tím pohyb osoby, jestli se za ním otáčí. Také zda rozezná osobu od projíždějících aut, aby mu to pořád nezasilalo notifikace atp. A poslední dotaz, když kamera zaznamená pohyb, je pořízený obrázek/video ihned zaslaný na mobil? Jde o to, že nahrání na kartu je v určitých případech blbost, když by ji někdo odnesl. Děkuji

Dotaz podruhé, jelikož se to zde nezobrazilo. Dobrý den. V popisu jsem nenašel, zda kamera po detekci osoby, tuto osobu sleduje? Myslím tím pohyb osoby, jestli se za ním otáčí. Také zda lze nastavit okruh sledování pohybu. A poslední dotaz, když kamera zaznamená pohyb, je pořízený obrázek/video ihned zaslaný na mobil? Jde o to, že nahrání na kartu je v určitých případech blbost, když by ji někdo odnesl. Děkuji

Dobrý den, jde ztumit nebo vypnout zvuk z kamery při hlášení?

Dobrý den, jde kamera připojit i do 5G sítě nebo jenom 2,4G

Kamera fungovala rok bez problémov.V jeden deň sa rozsvietili diódy ktoré nejdú vypnúť,kamera sa nedá ovládať nereaguje na nič,nedá sa ani reštartovať, nereaguje na vypnutie a zapnutie a aplikácia vypisuje že je offline hoci internet je v poriadku.Mozete mi poradiť v čom je chýba?Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den. Jaká aplikace je kompatibilní s touto kamerou? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaká je maximální vzdálenost mezi kamerou a WiFi a do jaké vzdálenosti kamera vidí. Děkuji

zakoupil jsem venkovni kameru a v příručce je psané v UPOZORNENI:Nainstalujte venku.Co to má znamenat.Jinak kamera ma obrovskou ozvěnou.Proc.Dekuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF
Príslušenstvo pre Immax NEO LITE Smart Security Vonkajšia kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX NEO LITE Smart Security Venkovní kamera 360° v2, RJ45, P/T, HD 2MP,WiFi,ONVIF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Immax NEO LITE Smart Security Außenkamera 360° v2 - RJ45 - P/T - HD 2MP - WLAN - ONVIF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Immax NEO LITE Smart Security Außenkamera 360° v2 - RJ45 - P/T - HD 2MP - WLAN - ONVIF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Immax NEO LITE Smart Security kültéri kamera 360° v2, RJ45, P / T, HD 2MP, WiFi, ONVIF.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií