AP+ nový vizuál AD homeoffice

IMMAX SW13 čierne

Zobraziť katalóg
IMMAX SW13 čierne
2,8 7 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie krvného tlaku, pripojenie pomocou Bluetooth, stav batérie, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, kompatibilné s Android a iOS, Chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: plast, materiál puzdra: oceľ
Kód:  IMM017 Produktové číslo:  09029

IMMAX SW13 čierne

IMMAX SW13 čierne sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad o svojich aktivitách a posúvať ich stále ďalej a ďalej. Zaujímavým estetickým krokom je použitá čierna farba puzdra. Pri výrobe remienka bol použitý materiál plast. Ciferník chráni chemicky tvrdené sklo. Displej s hodnotou uhlopriečky 1,3 " vám ukáže rôzne informácie. Bežné hodinkové funkcie, ako je kalendár, deň v týždni, stopky, budík a dátum, doplnia vychytávky typu meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, záznam trasy a meranie krvného tlaku.

Základné vychytávky smart hodiniek IMMAX SW13 čierne

  • Smart hodinky IMMAX bez problémov pripojíte k telefónu s Androidom aj iOS
  • Radosť vám urobia klasické hodinkové funkcie, ako kalendár, deň v týždni, stopky, budík a dátum
  • Kontrolka batérie vás upozorní na prípadné vybíjanie
  • Neoceniteľnou funkciou je prijímanie notifikácií z vášho smartfónu
  • Zobrazenie času: kombinované
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek IMMAX: Meranie tepu, Monitoring spánku, Krokomer, Výpočet kalórií, Meranie vzdialenosti, Záznam trasy a Meranie krvného tlaku

Smart hodinky IMMAX SW13 čierne vás príjemne prekvapia

Inteligentné hodinky IMMAX SW13 čierne sú schopné komunikovať s operačným systémom Android a iOS s pomocou Bluetooth. Indikátor stavu batérie vás včas upozorní na blížiace sa vybitie hodiniek. Vstavaná batéria by mala stačiť pri bežnom používaní aspoň na 120 h, nehrozí teda, že sa vám vypnú v strede dňa.

Smart hodinky vám pomôžu k vysnívanej postave

Hodinky s bluetooth IMMAX SW13 čierne zmerajú údaje vašich aktivít, ako beh, chôdza a turistika. Funkcia na meranie tepu vám navyše zaručí identifikáciu aeróbnej zóny pohybu a tým aj efektívne plnenie vašich športových cieľov. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s ustrážením si optimálneho príjmu potravy. Krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Pri behaní je neoceniteľné meranie celkovej vzdialenosti. Smart hodinky dokonca do mapy vykreslia trasu, ktorú ste odbehli.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Chôdza, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Chôdza, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtěl bych se zeptat jestli hodinky podporuji i jiné sporty než jenom čisté běh a jestli se zobrazuje jméno volajícího na hodinkách a jestli je u zpráv na hodinkách i háčky a čárky a jestli lze jednoduše sparovat s iphonem a nebo se tam musí něco nastavit na iPhonů, aby vše fungovalo a popřípadě kde to najdu díky za odpověď

Dobrý den, hodinky po delším nepoužívaný nejdou zapnout u nabíjení mi zmizela ikonka baterie a hodinky jsou pouze podsvícené a nereagují na nic. Je nějaký tlačítko na reset?

Dobrý den, dnes mi hodinky dorazily, dala jsem je na nabíječku a nic, sestra má stejný problém, vůbec netušíme jak hodinky zapnout.

Dobrý den. Hodinky se mi přes aplikaci spojí s telefonem, ale nespárují se. Zkoušeli jsme několikrát i přes jinou aplikaci, kterou radili na internetu a nic. Může to být vadný kus, že by správně nefungovali? Jaký postup poradíte (reklamace?)? Děkuji.

Zdravím bylo mi tu řečeno že immex mají v sobě Music controller jenže nic takového jsem nikde nenašel tak prosím kde bych to našel.

Vse me funguje Akorat se me nepocitaji kroky a spanek Jak je mam zprovoznit?Na aplikaci mam kroky nastaveny

Dobrý den zajímalo by mě jak je možné docílit toho aby se přes hodinky dala ovládat hudba na mobilu, všude se dočtu že to hodinky podporují ale nikde nic o tom jak a co po případě stáhnout za aplikaci děkuji.

Dobrý den, mají tyto hodinky stopky? díky za odpověď

Produkt je lokalizovaný pro CZ, co to znamena? Budou fungovat treba v Americe?

dobrý den, dá se nějak kalibrovat měření tlaku? chápu, že měření z hodinek je spíše orientační, ale když ověřím měření s klasickým tlakoměrem, tak je to takový rozdíl, že by to znamenalo, že má zvýšený, ne-li přímo vysoký krevní tlak, což nemám. Díky za radu

123...
Diskusia a poradňa k IMMAX SW13 čierne
Príslušenstvo pre IMMAX SW13 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX SW13 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX SW13 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX SW13 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMMAX SW13 fekete színű.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií