Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

INDESIT DIF 04B1 EU

Zobraziť katalóg
INDESIT DIF 04B1 EU
Vstavaná umývačka riadu – vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A+/A/A, spotreba vody 11l, LED kontrolky, 4 programy (ECO, Intenzívny, Normálny, Oplach), umývacie teploty: 40–70°C, nastaviteľný horný kôš, Overflow – proti úniku vody, V׊×H: 82×59.5×57cm
Kód:  FBM3400g Produktové číslo:  F084526 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDESIT DIF 04B1 EU

Vstavaná umývačka Indesit bude vaším skvelým pomocníkom pri každodennom upratovaní. Je vyhotovená v modernom dizajne v bielej farbe a patrí do energetickej triedy A+, je teda aj veľmi úsporná. Zaujme aj svojou nízkou hlučnosťou (len 51 dB), takže ju pokojne môžete zapnúť pred spaním, a pritom nebude nikoho rušiť.

Ponúka dostatočne veľký úložný priestor a pojme až 13 súprav riadu. Na výber máte hneď zo štyroch praktických programov umývania, vrátane intenzívneho alebo programu Eco. Priemerná spotreba vody je okolo 11 litrov. Vnútorné vybavenie ponúka fixné držiaky tanierov v spodnej časti a horný kôš je nastaviteľný podľa typu riadu systémom Lift Up Basic. O bezpečnosť a ochranu proti úniku vody sa stará systém Overflow. Ovládanie je veľmi jednoduché a spoločne s LED kontrolkami oznamujúcimi stav je umiestnené v hornej časti dverí. S touto modernou umývačkou bude váš riad vždy perfektne čistý bez zbytočnej námahy.

Kľúčové vlastnosti

  • Trieda energetickej účinnosti A+
  • Hlučnosť len 51 dB
  • Systém Owerflow
  • Až 13 jedálenských súprav
  • 4 režimy umývania
  • Umývacie teploty 40 – 70 °C

vestavny spotrebice

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT DIF 04B1 EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT DIF 04B1 EU.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií