iPad Camera Connection Kit

Zobraziť katalóg
iPad Camera Connection Kit
4,4 44 hodnotení
Redukcia
Kód:  NL209m Produktové číslo:  mc531zm/a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPad Camera Connection Kit Predaj skončil

iPad Camera Connection Kit

iPad Camera Connection Kit vám veľmi zjednoduší prenos fotografií z kompaktných fotoaparátov. Jeho súčasťou sú dva konektory, každý s jedinečným rozhraním. Prvým je USB konektor, ktorý vám umožní priame spojenie s fotoaparátom, alebo mobilným telefónom iPhone a následný prenos fotografií (iPhone 3G nie je podporovaný). Alternatívou je slot pre SD karty, ktorý číta dáta z kariet Secure Digital. Len čo vytvoríte spojenie, iPad automaticky otvorí aplikáciu Fotky a spýta sa vás, aké obrázky chcete importovať. Následne vybrané fotky prehľadne zorganizuje do fotoalbumov. Len čo spojíte iPad s počítačom, fotky budú automaticky skopírované aj do neho. iPad aj Camera Connection Kit podporujú štandardné fotografické formáty JPEG a RAW.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
iPad
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iPad Camera Connection Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad Camera Connection Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad Kamera-Anschluss Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad Kamera-Anschluss Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPad Camera Connection Kit.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií