AP+ nový vizuál PET

JABRA Elite 65t

Zobraziť katalóg
JABRA Elite 65t
4,7 28 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, výdrž batérie až 15h(5h+10h)
Kód:  JAB1070a7b Produktové číslo:  100-99000000-60 Stránky výrobcu

JABRA Elite 65t


Bezdrôtové slúchadlá s redukciou okolitého šumu

Jabra Elite 65t sú bezdrôtové slúchadlá novej generácie, ktoré disponujú kvalitným zvukom a veľkým množstvom rozšírených funkcií.


Jabra Elite 65t, prémiové bezdrôtové slúchadlá na každodenné používanie

Jabra Elite 65t
Jabra Elite 65t, štyri mikrofóny

Technológia štyroch mikrofónov

Slúchadlá sú vybavené sústavou štyroch mikrofónov s redukciou šumu vetra, takže si s druhým volajúcim budete v každej situácii perfektne rozumieť. 

Spoľahlivá konektivita slúchadiel s mikrofónom Jabra Elite 65t

Prepojenie s vaším mobilným zariadením je zabezpečené pomocou technológie Bluetooth 5.0, takže si budete môcť vychutnať spoľahlivý a neprerušovaný prenos hudby. Batéria slúchadiel Jabra Elite 65t vydrží nabitá až 5 hodín, ale s nabíjacím puzdrom, ktoré sa vám vďaka svojím rozmerom ľahko zmestí do vrecka, si môžete vychutnať až 15 hodín prehrávania hudby. Samozrejmosťou je zvýšená odolnosť proti vode a prachu. 

Pokročilý ekvalizér a aplikácia Jabra Sound+

S aplikáciou pre inteligentné telefóny Jabra Sound+  budete mať k dispozícii prispôsobiteľný ekvalizér s ktorým si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu presne podľa vašich predstáv. Slúchadlá Jabra Elite 65t disponujú aj funkciou zjednodušených hlasových príkazov. Vďaka technológiám Alexa, Siri, alebo Google Assistant budete mať rýchly prístup k informáciám zaručený. 


Slúchadlá s mikrofónom Jabra Elite 65t

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Jabra Elite 65t

  • Vynikajúce bezdrôtové slúchadlá, ktoré sú vhodné na volanie ale aj počúvanie hudby vo vysokej kvalite
  • Technológia štyroch mikrofónov ponúka účinnú redukciu šumu vetra
  • Pokročilé reproduktory s veľkosťou iba 6 mm
  • Sprievodná aplikácia Jabra Sound+ ponúka množstvo rozšírených možností s nastavením na mieru
  • Prevádzku 5 hodín možno predĺžiť pomocou dodávaného nabíjacieho puzdra na celkových 15 hodín
  • Je nutné si vybrať vhodné ušné gumičky. V každom balení sú minimálne 3 veľkosti – ak nezvolíte správnu veľkosť, tak vám nebudú slúchadlá dobre držať.

Prepojenie s PC

Na použitie s PC si overte, či nepoužívate bluetooth v šetriacom režime. Odporúčame používať v spojení s USB adaptérom Jabra Link 370, nájdete ho pod kódom JAB7700a2.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
15 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
10 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
12,3 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde na volání používat pouze jedno sluchátko případně je střídat? Nebo je nutné telefonovat vždy se dvěma?

Dobrý den, Mají tyto sluchátka interní pamět? Děkuji za odpověd

aj sa dozviem ci budu dostupne aj v active verzii ci mam hladat iny obchod????

budu aj JABRA Elite 65t ACTIVE ? Ked hej kedy ?

Mam sluchatka 2 dny a uz asi 5x se mi stalo ze zacaly z niceho nic chrcet... pisnicka se zastavila a sluchatka chrceli dokud sem je nevyndal z usi. Nvm jestli je to nejaka chyba asi asi budu teda vracet/reklamovat.

Schválne som si tieto slúchadlá zapožičal na dva týždne testovania a pri porovnaní s apple airpods musím konštatovať že sú prechválené.Nutnosť aplikácie na párovanie je poznať rovnako ako kvalita zvuku,ktorá je skvelá ale nie výrazne než u apple airpods baterka mi tiež prišla slabšia hoc podla parametrov má byť rovnaká.Chýba možnosť rapid charge ako je u apple watch (case nabije za 3 minuty sluchadla na tri hodiny hrania) no a osobne v usiach mi nedrzali dobre ani s jednym gum. stoplom.Vo vysledku za tu istu cenu co apple airpods dostanete nieco co sa snazi tvarit premiovo ale pri snahe to aj ostava.

Pozor nie 15h ! Ale 5hx3 keď dobijete.....

Dobrý den, dnes jsem si sluchátka u Vás zakoupil a připojení k telefonu funguje bez problému. Nejdou mi ale připojit k PC (HP Elitebook), resp. je musím zresetovat, spárovat s PC, ale pak zase nejdou k telefonu. U sluchátek je napsáno, že podporují vícenásobné připojení, můžete mi prosím poradit? Předem Vám děkuji, OM

Dobrý den . Prosim o radu , jak spárovat sluchátka Jabra Elite 65t s iphone SE 2020 . Zapnul jsem v telefonu bluetooth , telefon vyhledává , ale sluchátka nenalezne . Iphone nalezne jiná zařízení např. telefon s Andridem , sluchátka bez problémů spáruji s telefonem s os Android . Děkuji .

Dobrý den, sluchátka jsem dostal darem. Můžete někdo doporučit vhodný MP3 přehrávač, se kterým bez potíží komunikují. Chci je používat při sportu. Na sportování si neberu mobilní telefon. Děkuji za radu.

12
Diskusia a poradňa k JABRA Elite 65t
Príslušenstvo pre JABRA Elite 65t Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Elite 65t titanově černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jabra Elite 65t titánfekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií