Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JBL C45BT čierne

Zobraziť katalóg
JBL C45BT čierne
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 96dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, kábel 1.33m, výdrž batérie až 20h
Kód:  JJ092q1g10 Produktové číslo:  JBL C45BTBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL C45BT čierne

Užite si vašich obľúbených hudobných interpretov bez otravných káblov. Slúchadlá C45BT od spoločnosti JBL disponujú modernou bezdrôtovou technológiou Bluetooth, ktorá zaistí voľnosť pohybu a podanie skvelého zvukového zážitku. Tento model osloví svojou kompaktnosťou, špičkovým zvukom a pohodlnosťou. Zvuk vytvárajú 40 mm meniče s impedanciou 32 ohmov. Frekvenčný rozsah slúchadiel je 20 Hz až 20 kHz. Slúchadlá je možné pripojiť aj cez kábel. Ten je vybavený jednotlačidlovým diaľkovým ovládaním a 3,5 mm jack konektorom. Skvelým benefitom je dlhá výdrž vstavanej batérie. Na jedno nabitie možno slúchadlá používať  až 16 hodín. Nabité z nuly budete mať už za 2 hodiny.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel JBL C45BT – čierne

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom od spoločnosti JBL
  • Až 16-hodinová životnosť batérie
  • Moderná bezdrôtová Bluetooth technológia
  • Dvojhodinový čas nabíjania
  • Komfortný a štýlový hlavový most
  • Elegantný vzhľad slúchadiel
  • Ovládanie zvuku na mušli slúchadiel
  • Pohodlné ušné vankúšiky zaistia vždy skvelé pohodlie

Komfort pri nosení slúchadiel JBL C45BT – čierne je zaručený

O komfort je postarané cez štýlový a dostatočne mäkký hlavový most. V bezdrôtovom režime slúchadlá ponúkajú ovládacie prvky na pohodlnú správu hudby a hovorov. Okrem nezameniteľného dizajnu iste oceníte ovládanie hudby priamo na slúchadlách alebo tiež integrovaný mikrofón. Vybavenie neodkladných hovorov tak nebude najmenší problém.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hledal jsem i u konkurence a někteří jiní prodejci mají sluchátka označena jako JBL E45BT zatím co vy JBL C45BT, je mezi nimi nějaký rozdíl? Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chcel som si spitat ze toto cym je lepsie ako jbl tune 500 tb?

dobrý den, jsou sluchátka jen bezdrátová, nebo se dají připojit i pomocí 4pólového jacka 3,5? Jak dlouho se nabíjejí a jak?

Diskusia a poradňa k JBL C45BT čierne
Príslušenstvo pre JBL C45BT čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL C45BT černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL C45BT schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL C45BT, fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií