AD homeoffice AD homeoffice

JJC JN-22

Zobraziť katalóg
JJC JN-22
Puzdro na objektív – pre objektívy do priemeru 85×118mm
Kód:  JJC3005a3 Produktové číslo:  JN-22

JJC JN-22

Uschovajte svoj objektív s vystuženým puzdrom JJC určeným pre objektívy do priemeru 95 × 150 mm. Obal je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré neprepúšťajú nečistoty, a tak uchovajú vaše príslušenstvo v bezpečí.

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Mäkké Hotovo!
Vnútorná výška
15 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
9,5 cm Hotovo!

Typ

Typ puzdra
Mäkké Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
15 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
9,5 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky puzdrá na fotoaparáty
» Všetky obaly a puzdrá na objektívy

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Do tohohle pouzdra se rozhodně nevejde objektiv 15 cm vysoký. Od obvodového spodního švu až nahoru nad šnůrku měří 13 cm. Takže můj 15cm objektiv sice trochu vybouli měkké neoprenové dno, ale nahoře šňůrku zátáhnout absolutně nemožné. Objektiv byl až nad okraj. Tipoval bych, že aby šlo pouzdro s objektivem zavřít, musel by být max. 12 cm vysoký. (Pouzdro jsem vrátil.)

Diskusia a poradňa k JJC JN-22
Príslušenstvo pre JJC JN-22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JJC JN-22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JJC JN-22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JJC JN-22. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JJC JN-22.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií