PET Premium Week Samsung

JOBY 3-Way Camera Strap

Zobraziť katalóg
JOBY 3-Way Camera Strap
4,5 2 hodnotení
Popruh na fotoaparát – z praktickej gumy, pre fotoaparáty, nastaviteľný na zápästie, rameno i krk
Kód:  JO103f5 Produktové číslo:  JB01259
JOBY 3-Way Camera Strap Predaj skončil

JOBY 3-Way Camera Strap

Univerzálny popruh JOBY 3-Way Camera Strap je praktickou pomôckou nielen pre profesionálnych fotografov, ale aj pre tých, ktorí fotografujú vo svojom voľnom čase a radi si robia zábery svojich blízkych či zo svojich ciest. Popruh je určený pre CSC a DSLR fotoaparáty a môžete ho použiť tromi rôznymi spôsobmi, a to buď ako ramenný či krčný popruh alebo ako zápästný remienok. Pomocou popruhu JOBY s hmotnosťou iba 52 gramov, ktorý nastavíte ako klasický ramenný remienok, bezpečne upevníte fotoaparát ku svojej ruke.

Po vytiahnutí extrémne pevného lanka, ktoré je zvinuté v upínacej doštičke, môžete popruh s celkovou dĺžkou 100 cm použiť ako klasický ramenný alebo krčný popruh. Dĺžku slučky remienka okolo zápästia nastavíte a zafixujete pomocou elastického aretačného krúžku. Montáž a demontáž popruhu ku fotoaparátu je veľmi jednoduchá a rýchla.
Na krk, na rameno, či na zápästie, noste si pohodlne svoj prístroj podľa toho, ako práve potrebujete.

Materiál:

  • Kvalitný materiál s adhezívnym povrchom
  • Upínacia doštička so skrutkou z antikorovej ocele

Rozmery:
3,3 × 21,9 × 2,3 cm

Hmotnosť:
52 g

Farba:
Čierna/sivá

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY 3-Way Camera Strap. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Strap JOBY 3-Wege-Kameragurt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Strap JOBY 3-Wege-Kameragurt.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií